iPhone X Modelinin 24K Altın Kaplama Versiyonu Gözüktü - Haberler - indir.com

iPhone X Modelinin 24K Altın Kaplama Versiyonu Gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-09-13 12:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Dünya üzerinde 12 Eylül tarihinde ülkemiz saati ile 20:00'da gerçekleşecek olan etkinlik ile Apple'ın yeni iPhone 8 ailesi tanıtılacak. Bu aile içerisinde yer alması beklenen iPhone X modeli hakkında ise şimdiden bir altın kaplama versiyonu ortaya çıktı. Bu noktada başlıca iPhone serisi akıllı telefonlar olmak üzere birçok modelin altın kaplama versiyonunu satmasıyla ünlü olan Goldgenie tarafından yeni iPhone X modeli için Apple hayranlarını mutlu edecek yeni bir çalışma geldi. Şirket internet üzerinden iPhone X'in ön siparişlerini almaya başladı ve bu noktada kullanıcılara 24K altın, roze altın ve platin olmak üzere çeşitli kaplamalarda alternatifler sunabiliyor.

Bununla kalmayan Goldgenie şirketi, 24K altın için ise bir iPhone 8 talep formu oluşturmuş durumda. Ayrıca forumun hemen altına ise cihazda beklenen teknik özellikler yazılmış durumda. iPhone X'in normal satış fiyatının 1000 ile 1200 dolar arasında olması beklenirken Goldgenie sunmuş olduğu kaplamalar ile bu fiyatı bir hayli katlayacak. Bu noktada ise 3258 dolara satılan 24K altın iPhone 7 Plus modelinin bulunduğunu ifade edebiliriz. Tasarımı elmaslar ile taçlandırmak isteyenler ise iPhone 7 modeline 19.500 dolar fiyat ödemek zorunda olacaklar.

iPhone X'in normal fiyatının dahi bir hayli pahalı olması beklenirken altın, elmas ve platin gibi özel kaplamalar ve taşlar ile kaplanmasından sonra cihazın bir hayli uçuk bir rakama sahip olması bekleniyor.





PAYLAŞ