iPhone X için Reinbow ile iş kaşa düşüyor - Haberler - indir.com

iPhone X için Reinbow ile iş kaşa düşüyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-19 23:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Şayet iPhone X kullanıcısı iseniz kaşlarınızı kullanarak oyun oynamanız mümkün. Gözünüzde canlandırdığınız zaman komik gelse de sevdiklerinizle eğlenceli bir vakit geçirmek için güzel bir fırsat. Kaşlarınızla kontrolü elinizde tutacağınız Rainbow ile keyifli anlar yaşamak mümkün. Nathan Gitter tarafından geliştirilen oyun, Washington Üniversitesi'nde bilgisayar bilimleri bölümünden mezun oldu. Patentini alan Nathan Gitter, TrueDepth Kamera sisteminin nimetlerinden faydalanıyor.

Oyunda seçeceğiniz bir emoji ile yıldız toplamak için kaşlarınızı yukarı ve aşağı doğru hareket ettirmeniz gerekiyor. Ayrıca yıldız toplarken karşınıza çıkacak olan arabalar, basket topları ve ördekler sizi birazcık zorlayacak. Bu engelleri aşmak için kaşlarınızı hızlı bir şekilde hareket ettirmeniz gerekiyor.

Oyunda herhangi bir şekilde seviye bulunmuyor. Siz oyunda ilerledikçe oyun zorlaşıyor ve hızlanıyor. Siz ilerledikçe engeller artıyor ve bu sebepten oyun zorlaşmaya başlıyor. Oyunda tek bir amaç var oda mümkün olan en yüksek puanı elde etmek olacaktır.  Ayrıca oyunda tek rakibiniz olacak oda kendiniz. İlerleyen zamanda oyuna gelecek olan güncelleme ile Game Center entegrasyonunun getirilmesi ve çoklu oyuncu rekabetinin sağlanması planlanıyor. Sizin yüzünüzü gerçek zamanlı takip eden oyun konum, topoloji ve ifade takibi gerçekleştiriyor. Firmanın hassas olduğu konu ise gizlilik politikasında toplanan verinin sadece oyun amaçlı kullanılacağının ve cihazda yerel olarak barındırılacağının altı çizildi. Elde edilen veriler sadece oyun ortamında kullanılacak.  





PAYLAŞ