iPhone X almak yerine yapılabilecek 5 şey - Haberler - indir.com

iPhone X almak yerine yapılabilecek 5 şey

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-23 23:59:59
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

24 Kasım tarihinde Türkiye'de satışa sunulacak olan iPhone X'in, Türkiye'deki satış fiyatı 6 bin 99 TL olarak açıklanmıştı. Bir iPhone X fiyatına, Türkiye'de yapılabilecek çok daha farklı şeyler bulunabiliyor. Bu fiyata yapılabilecek bu 5 şey, belki de daha mantıklı olarak nitelendirilebilecek yatırımlar olabilir. Üstelik cihazın 256 GB depolama hafızasını tercih ederseniz, fiyat 6 bin 899 TL oluyor ve neredeyse üzerine bin lira daha ekleniyor. iPhone X almak yerine Türkiye'de 6 bin 99 TL'ye yapabileceğiniz 5 şey;

1) Otomobil alabilirsiniz

6 bin TL'ye ikinci el bir otomobil almak mümkün. E-ticaret sitelerinde, Şahin, Kartal, Doğan, Toros vb. model otomobilleri 6 bin TL'ye rahatlıkla buluyorsunuz.

2) Motosiklet alabilirsiniz

Eğer söz konusu motosikletse, hem ikinci el hem de sıfır motosikletleri bu fiyata rahatlıkla bulabilirsiniz. İkinci el bulacağınız motosikletler de, eski model ya da sorunlu olmak zorunda değil. 6 bin TL'ye bir chopper bile almanız mümkün.

3) 366 tane kitap satın alabilirsiniz

6 bin TL'ye dilerseniz kendinize bir kütüphane kurup, 15 TL'den 366 tane kitap alabilirsiniz.

4) Çift kişilik Avrupa turuna çıkabilirsiniz

1 haftalık çift kişilik Avrupa turunu, iPhone X almaya tercih edebilirsiniz. Belçika, Lüksemburg, Hollanda gibi ülkeleri içerisinde barındıran bazı turlar, seyahat acentelerinde 6 bin TL.

5) iPhone 7 ve bir de bilgisayar alabilirsiniz

Tercihiniz illa ki teknolojik bir üründen yana olacaksa, hem iPhone 7 hem de kendinize yeni bir bilgisayar alabilirsiniz. iPhone 7'nin şu an ki fiyatı 3 bin 299 TL.





PAYLAŞ