iPhone WhatsApp hatası ve çözümü!  - Haberler - indir.com

iPhone WhatsApp hatası ve çözümü!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-16 22:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

iPhone cihazlarda meydana gelen hata, son bir gün içerisinde gündemi oldukça meşgul etti. Kısa bir süre önce iPhone kullanıcıları tarafından cihazlarında bir hata fark edildi. iPhone kullanıcılarının cihazlarında yüklü olan Whatsapp uygulamasının, eski iOS sürümüne döndüğü görüldü. Kullanıcılar, meydana gelen bu hata nedeniyle iPhone cihazlarında Whatsapp uygulamasını kullanmakta sorun yaşadılar. Ortaya çıkan hata, Whatsapp uygulamasının yanı sıra başka uygulamalarında çalışmasına engel oluyor. Hata bütün iPhone'larda meydana gelmese de iPhone cihaza sahip diğer kullanıcılarına başına gelebilir. Bu hatayla karşılaşmamak adına yapılması gereken bazı şeyler bulunuyor. Bu noktalara dikkat ettiğiniz takdirde, cihazınızı bu durumdan koruyabilirsiniz.

iPhone'un eski iOS sürümüne dönen kullanıcılar, cihazlarında Whatsapp olmak üzere birçok uygulamasını düzgün çalıştıramıyor. Ciddi sorunlara yol açan bu sorundan uzak durabilmek adına, cihazınızda güncelleme yaparken, iOS sürümünü öncelikle kontrol ederek güncellemenizi yapmanız gerekiyor. Hata ile karşılaşmamak adına yapmanız gereken şöyle;

Telefonunuzun ayarlar kısmından, genel ayarlara girin. Buradan da, 'Yazılım güncelleme' seçeneğini seçin. Sürümünüzün 11 veya üzeri olup olmadığını kontrol edin. Eğer 11 veya üzeri bir sürüme sahipseniz, bu sorun cihazınızda meydana gelmemiş demektir. Fakat buradaki sürüm iOS 6'yı gösteriyorsa, sizin cihazınızda bu problem yaşanıyordur. Bu hatayı gidermek adına, cihazınızda yeniden güncelleme yapın. Böylece cihazınızı yeniden yeni sürüme döndürmüş ve problemi ortadan kaldırmış olacaksınız.





PAYLAŞ