iPhone ve iPad ile YouTube'dan Video Nasıl İndirilir? - Haberler - indir.com

iPhone ve iPad ile YouTube'dan Video Nasıl İndirilir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-09 13:45:05
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Apple kullanıcılarının problemlerinden biri, Apple'ın Youtube gibi kanallardan video indirilmesine destek vermemesi. Bu anlamda kullanıcılara destek sağlayacak ve video indirmelerine yardımcı olacak bir yöntem var. Bu yöntemi uygulayabilmek için, kullanıcıların öncelikle  'Documents 5' adlı uygulamayı indirmeleri gerekiyor. Bu indirilen uygulama, Youtube'dan indirilecek olan videonun url bağlantısını kullanmada yardımcı oluyor. Url bağlantısını kullanarak, videoyu kamera rulosuna aktarmada yardımcı olacaktır. Uygulamayı Apple cihazınıza indirdikten sonra, sağ alt köşede bulunan küçük tarayıcı simgesine dokunarak, işlemi başlatabilirsiniz. Sonrasında, Documents 5 içindeki tarayıcıya girerek  'savefromnet' yazmalısınız ve bunun sonucunda Google aramanızın en üstünde Savefrom.net web sitesi karşınıza çıkar. Bu web sitesine girerek, indirmek istediğiniz videonun URL'sini alıp ana ekran düğmesine dokunmanız yeterli.

Youtube video bağlantısını bulmak için kullanıcılara iki ayrı yol sunuluyor. Bunlardan birincisi, URL'yi direkt Safari bağlantısından alma, ikinci olarak da; iOS cihazınızdaki Youtube uygulamasından, paylaş simgesine tıklayarak URL'yi kopyalayabilirsiniz. Bağlantıyı bu iki yöntemden biriyle kopyalamanızın ardından,  Documents 5'i açın. Sonra, avefrom.net anasayfasında yer alan beyaz dikdörtgen kutunun içine bağlantıyı yapıştırın. Yapıştırma işlemini tamamladıktan sonra yeşil işareti tıklayınca, videonun küçük resmi ve kalite seçenekleri karşınıza çıkacak. Bu ekrandan istediğiniz kaliteyi seçerek indir butonuna basabilirsiniz. Bu butona basınca bir sayfaya yönlendirileceksiniz. Bu ekranın sağ sağ üst köşesinde yer alan done seçeneğini seçmeniz gerekli. Bunun ardından indirme işlemini başlatmış olacaksınız. İndirme işlemi tamamlandığında, ekranın en alt sağ köşesinde yer alan İndirilenler / Downloads kısmından indirdiğiniz videoyu görebilirsiniz.

Videoyu iPhone'nunuza aktarmak için, sağ üst köşedeki Edit seçeneğine tıklayın. Aktarman istediğiniz videoyu seçin ve alt menüdeki taşı seçeneğine dokunun. Böylece işleminizi bitirmiş olacaksınız.





PAYLAŞ