IPhone Ve IPad İçin En İyi Ücretsiz İnternet Tarayıcıları - Haberler - indir.com

IPhone Ve IPad İçin En İyi Ücretsiz İnternet Tarayıcıları

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-26 11:36:22
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Liste

Apple geçtiğimiz gün iPhone ve iPad'leri için iOS 11.2.2 güncellemesini yayınladı. Bu güncelleme ağırlıklı olarak yonga setlerinde oluşan güvenlik açığını gideriyordu. Ancak bugün bu yazılım güncellemesiyle ilgili Apple'dan resmi bir açıklama geldi. Apple resmi sitesi üzerinden, yapılan güncellemenin beraberinde getirdiği yamaların internet tarayıcısı Safari'yi biraz yavaşlattığını açıkladı.

Apple'ın dediğine göre bu yavaşlama, %2.5'tan daha az. Apple bu oranı ise gerçekleştirdiği bazı resmi benchmark testleri ile gördüğünü söylüyor.

Geçtiğimiz dönemde iPhone'ları kasıtlı şekilde yavaşlattığı ortaya çıkan Apple, bunu başlarda kullanıcılarından sakladığı için büyük tepki almıştı. Şirket bu sefer yavaşlamayı direkt olarak kendisi açıkladı.

Apple'ın cihazlarında yüklü gelen internet tarayıcısı Safari, her iOS sürümünde yeni özellikler kazansa da bazı kullanıcılar cihazın pil performansını etkilediğini düşündüklerinden bazı kullanıcılar da aradıkları ek özellikleri bulamadıklarından dolayı üçüncü parti web tarayıcı arayışına giriyor.

Yazılım devi Microsoft, geçtiğimiz ay iOS ve Android betasını başlattığı internet tarayıcısı Edge'nin bugün tam sürümünü indirmeye sundu. Microsoft Edge deneyimini artık mobilde de elde edilebiliyor. Artık herkesin kullanımına hazır ve açık olan Microsoft Edge, onlarca alternatif arasına dahil oluyor.

Masaüstü sürüme benzer şekilde oldukça sade bir arayüzü bulunan Edge, en çok ortak çalışma özelliğiyle dikkat çekiyor. Masaüstünde açılan bir sayfayı hızlı olarak mobil sürüme aktarabilen tarayıcı, böylece oldukça kullanışlı bir sürecin kapıları aralanmış oluyor. Kayıt altına alınan içerikleri platformlar arasında senkronize edebilen tarayıcı, QR kodları okuyabilmesi yanında gizli sekme modunu da bünyesinde barındırıyor. Buna ek olarak, Yandex, Google Chrome, Firefox vb. tarayıcılar da Iphone ve Ipadlerde ücretsiz kullanılabilen tarayıcılar konumunda bulunuyorlar.

Edge indir

Yandex indir

Google Chrome indir

Firefox indir





PAYLAŞ