iPhone SE 2 ne zaman satışa çıkıyor? - Haberler - indir.com

iPhone SE 2 ne zaman satışa çıkıyor?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-23 19:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple'ın küçük ekranlı ve diğer modellerine göre uygun fiyatlı ürünü olan iPhone SE modeli çıktığı dönemde bir hayli ilgi görmüş ve iyi satış rakamlarına erişmişti. Şimdi ise şirketin iPhone SE 2 üzerine çalışmalar ve geliştirmeler yaptığı biliniyor. Gelen son bilgiler doğrultusunda şirket SE serisinin ikinci versiyonunu çok büyük bir ihtimalle WWDC 2018 etkinliği kapsamında tanıtabilir. SE'nin ilk cihazı oldukça başarılı olmuş ve sunmuş olduğu donanım özellikleri ile iPhone 6S gücünde bir performans sergilemişti.

iPhone SE 2 cihazının ise özellikler noktasında iPhone 7'de yer alan Apple A10 işlemcisi, 2 GB RAM ve 32 GB'lık dahili depolama ile gelmesi düşünülüyor. Ayrıca 128 GB'lık bir depolama seçeneğinin olmasıda olasılıklar arasında bulunuyor. Cihazın tasarım noktasında biraz daha ince çerçevelere sahip olması beklenirken Face ID yerine Touch ID serisinin devam etmesi düşünülüyor. Yine ufak yapıda ve 4.2 inç ekranın bulunması beklenen cihazın yaz ayında raflarda bulunması bekleniyor.

Şuan için henüz sızıntılardan ibaret olan iPhone SE 2 cihazının tıpkı iPhone X'te olduğu gibi çerçevesiz ve yüz tanıma özelliklerine donatılmış bir şekilde geleceği tahminleri de yer alıyor. Yakın zamanda Apple cephesinden yeni modellere dair resmi açıklama yapması bekleniyor.





PAYLAŞ