iPhone Müzikler Nasıl Zil Sesi Yapılır? - Haberler - indir.com

iPhone Müzikler Nasıl Zil Sesi Yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-22 22:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Apple'ın iOS işletim sistemi Android platformuna göre daha kısıtlı olduğundan ötürü kullanıcılar kolay bir şekilde özelleştirme yapamıyorlar. Bizde sizlere bu içeriğimizde iPhone'da müzikleri zil sesi yapmak için izlemeniz gereken adımlara bakacağız. iTunes 12 sürümü öncesinde yapılan eski yöntem ve iPhone zil sesi yapmak için yeni yöntemleri sizler için derledik.

iPhone'da Müzikleri Zil Sesi Yapmak

İlk olarak buraya tıklayarak açılan siteden müzik dosyasını seçip 40 saniyelik alanı seçim yapmanız gerekiyor. Daha sonra müzik dosyanızı .m4r dosya uzantısına çevirmeniz gerekiyor. Çevirmiş olduğunuz bu dosyayı indirdikten sonra iTunes kullanmadan bu dosyayı iPhone cihazınıza atmanız gerekiyor. Bu işlem için ise CopyTrans adlı yazılımı indirerek bu programın mobil uygulamasını da indirerek açın. Cihazı bilgisayara bağlayın ve CopyTrans Manager bölümünden start tuşuna basarak uygulamayı başlatın.

Uygulama açıldığı zaman telefonunuzu otomatik olarak bulunuyor ve sol üst bölümdeki melodiler kısmına basarak 40 saniyelik indirmiş olduğunuz müzik dosyasını sürükleyin. Yenile / Güncelle seçeneğine basarak iPhone'a dosya aktarım işlemini yapabilirsiniz. iPhone cihazınız üzerinden ayarlara girerek sesler bölümünden zil sesi yapma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

 





PAYLAŞ