iPhone Mesaj Yanıtlamak İçin Hatırlatıcı Oluşturmak - Haberler - indir.com

iPhone Mesaj Yanıtlamak İçin Hatırlatıcı Oluşturmak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-08 15:25:07
Editör : Onur Köse
Kategori : Uygulama

Bu içeriğimizde sizlere iPhone üzerinden gelen mesajları yanıtlamak için hatırlatıcı oluşturabileceğiniz güzel bir uygulamadan bahsedeceğiz. Size atılan bir mesajı geç cevaplamanız bazen hayati durumlara neden olabiliyor. İşte bu noktada bu durum ve aksaklıklar için geliştirilen başarılı bir uygulamadan bahsedeceğiz. Şuan için sadece iOS yani iPhone cihazlar için bulunan bu uygulamayı 0.99 USD karşılığında AppStore üzerinden satın alabilirsiniz. Txtbck isimli bu uygulamanın özelliklerine ve ne işe yaradığına gelin detaylı bir şekilde bakalım.

iPhone Mesaj Yanıtlamak İçin Hatırlatıcı Oluşturmak

Mesajlaşma listenizden hatırlatıcı eklemek istediğiniz bir mesaja uzun süreli olarak basılı tutun. Çıkan seçenekler bölümünde Copy kısmı belirecek ve bu seçeneğe dokunun. Şimdi uygulamayı kapatmadan konumuz olan TxtBck uygulamasını açın. Ekranda bulunan Paste Text butonuna basın ve sonrasında ise More diyerek devam edin.

Yapıştırdığınız mesaj hatırlatıcı bölümüne otomatik olarak eklenecektir. Bu yapıştırdığınız, yanıtlamanız gereken mesaj olacaktır. Name bölümü altından ise yanıtlayacağınız gereken kişiyi seçiniz. Bu işlemler ardından TxtBck uygulaması sizlere bu metni belirli saat aralıklarında hatırlatacaktır. Dilerseniz bu hatırlatma durumlarını iş, aile, okul yada arkadaşlar olmak üzere dört ana kategoride toplayabilirsiniz. Hatırlatıcıyı açmak için ise 'Set Time' butonuna dokunun.

Uygulama gayet başarılı bir şekilde çalışıyor ve normal mesajlaşma uygulaması haricinde popüler olan WhatsApp, Facebook gibi sosyal medya araçlarında da çalışıyor. Ana ekranınızdan Txtbck'i açmak için ve akabinde hatırlatıcı oluşturmak için uygulama içerisindeki sağ üstte bulunan artı düğmesine basmanız yeterli olacaktır. Ayrıca hatırlatma listenizi alfabetik, kronolojik gibi çeşitli sıralarda listelemeniz mümkün oluyor. Son olarak uygulamanın Android platformunda şuan için bulunmadığını hatırlatalım.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ