iPhone Kamerasını GoPro Action Olarak Kullanmak - Haberler - indir.com

iPhone Kamerasını GoPro Action Olarak Kullanmak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-23 16:15:31
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Son zamanlarda kullanıcılar aksiyon kameralarına yoğun bir ilgi göstermeye başladılar. Akıllı telefonlarımızdaki kameraların gelişmesi ile beraber piyasadaki diğer cihazlarında gelişimi devam etmekte. Özellikle macera ve aksiyon severler Sony yada GoPro gibi markaların aksiyon kameralarını tercih etmekteler. Her zaman akıllı telefonlar ile video çekilemediğinden dolayı gerek su geçirmezliği gerekse çeşitli darbelere dayanıklı olduklarından dolayı aksiyon kameraları video noktasında daha fazla tercih ediliyor. Ayrıca farklı aparatlar ile her yüzeye takılabilmesinden dolayı bu kamelara ile oldukça ekstrem işlere girişmek mümkün olabiliyor.

Bu içeriğimizde ise sizlere iPhone kameralarını GoPro Action olarak kullanmak için yapmanız gerekenlerden bahsedeceğiz. Aksiyon kamerası satın almak istemiyorsanız ve halihazırda kaliteli bir iPhone kamerası ile Action işlere girişmek istiyorsanız bu mümkün bir durum diyebiliriz.

iPhone Kamerasını GoPro Action Olarak Kullanmak

Aksiyon kameralarına yüklü paralar vermek istemiyorsanız, akıllı telefonunuz ile son derece başarılı ve kaliteli video kayıtları gerçekleştirebilirsiniz. Ancak bu noktada su gerçirmez olsalarda akıllı telefonunuzu darbelere karşı korumanız gerekmektedir. Ancak bu iş için iPhone uyumlu suya ve darbelere karşı dayanıklı kılıflar alarak bu durumada çözüm geliştirebilirsiniz. Diğer yandan aksiyon kameralarındaki gibi geniş depolama alanlarınız olmayacağından dolayı iPhone ile kayıt yaparken depolama alanınıza dikkat etmeniz faydanıza olacaktır.

Bir diğer unsur ile iPhone cihazınız ile kayıt yaparken batarya'nın uzun süre dayanması için telefonu uçuş moduna getirebilirsiniz. Ekran parlaklığınıda kısarak bu tasarrufa destek sağlayabilirsiniz. Ayrıca video çekerken telefonu taşımak için GoPro için geliştirilen göğüs taşıma aparatından faydalanarak taşıma işinide halletmiş olacaksınız.

Uygulama Önerisi

iPhone cihazınızın varolan kamera uygulamasını kullanmak istemiyorsanız daha fazla detay ayar içeren çeşitli uygulamaları tercih edebilirsiniz. Bu noktada Movie Pro ve Filmic Pro isimli çeşitli uygulamalardan yardım alabilirsiniz.





PAYLAŞ