iPhone, iPad ve iPod Touch'a Bedava Müzik İndirme - Haberler - indir.com

iPhone, iPad ve iPod Touch'a Bedava Müzik İndirme

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-06 01:55:37
Editör : Hatice Betül Ekici
Kategori : Donanım

iPhone'a bedava müzik nasıl indirilir diye sayıda insan, aktif arama yaparlar ancak bunu yapmanın basit bir yolu yoktur. Elbetteki iyi bir seçenek yok değil. İşte bahsettiğim şey:

1) Haftanın Ücretsiz iTunes Signle'ı

iPhone'unuza bedava müzik indirmenin en güvenli ve en kolay yollarından biri, Apple'ın haftanın ücretsiz iTunes Single'ına sırtını dayamaktır. Her hafta, Apple'daki küratörler tek parça (single) yayınlıyorlar. Bu noktada tek yapmanız gereken iTunes uygulamasını açmak ve ücretsiz indirmeyi başlatmak. Takibi kolaylaştırmak için, ücretsiz şarkı hatırlatıcısı, Free Song Notifier uygulamasını indirebilirsiz.

2) FMA

Free Music Archive (FMA) ücretsiz müzik indirmek (büyümeye devam ediyor) için popülerdir. Burada bir Nicki Minaj veya Nirvana bulamazsınız ancak burada keşfedebileceğiniz müzikler bağımlılık yapabilir. Öyle ki bazı durumlarda daha iyi coverlar bile bulabilirsiniz. FMA'nın en önemli özelliği, arşivdeki tüm parçalara doğrudan erişebilmenizi sağlayacak bağımsız bir iPhone uygulamasının olması. Bunları doğrudan indirebilirsiniz.

3) FinalTube

YouTube gibi video paylaşım web sitelerinden video indiremezsiniz ancak videoyu yerel olarak önbellekleme yapabilirsiniz (önbellekleme bir tarayıcıın da yaptığı şeydir). FinalTube, aslında çevrimdışı olduğunuzda bile müzik dinleyebilme yeteneği sahiptir ve bunun için önbellekleme yöntemini kullanır. Pek çok açıdan, bu tam olarak bir 'ücretsiz müzik indirme' çözümü değildir ancak o buna biraz yakındır. FinalTube özellikle YouTube üzerinden müzik dinlemek için oldukça uygundur.

4) MyMP3

MyMP3 iPhone uygulamasını test etme şansımız olmadı ancak uygulama değerlendirmelerine bakıldığında hem iyi hem kötü yorumların olduğu görülebilir. Çoğu kullanıcı uygulamanın üstüne düşeni fazlasıyla yaptığına dikkat çekiyor. MyMP3 herhangi bir videoyu mp3'ye dönüştürebilir. Ayrıca dahili bir müzik çalar özelliğine sahiptir.

5) iPhone ve iPad'inize Bedava Müzik İndirmenin Diğer Yolları

iPhone için ücretsiz müzikten bahsetmek oldukça sınırlı bir kapsamdır. Ancak internet yasal olarak ücretsiz müzik indirebileceğiniz bir sürü kaynağa sahiptir. Her ne kadar serbest piyasada popüler müziklere erişmek zor ancak Last.fm gibi milyonlarca ücretsiz ses kütüphanesine erişmek mümkün. Ayrıca, yüksek kaliteli ücretsiz müziklere sahip olan Noisetrade gibi başka web siteleri de bulunmaktadır.

Bu gibi durumlarda, bu parçaları iPhone'unuza almak için yapabilecekleriniz, bir indirme yöneticisi uygulama kullanmaktır. Bu tip uygulamalar genelde dahili bir tarayıcı ile gelirler ki böylece uygulama aracılığıyla Noisetrade ya da Last.fm'nin indirilebilir parçalarına göz atabilirsiniz.

Alternatif olarak, mp3 uzantılı şarkılarınızı bilgisayarınıza indirdiyseniz, onları Dropbox klasörüne koyun ve iPhone'unuzdan Dropbox uygulamasını açın ve müzik dinlemenin tadını çıkarın. Dropbox'un arka planda müzik çalma özelliğine sahip olduğunu da unutmayın.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ