iPhone için 10 adet Arttırılmış Gerçeklik (AR) uygulaması - Haberler - indir.com

iPhone için 10 adet Arttırılmış Gerçeklik (AR) uygulaması

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-09-22 13:40:04
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Apple'ın iOS 11 güncellemesini yayınlanmasının arkasından dünyanın en büyük artırılmış gerçeklik platformu olma yolunda ilerliyor. AR destekli uygulamaları iPhone'lerinize veya iPad'lerinize indirmek istiyorsanız yapmanız gereken tek şey telefonunuzu ya da tabletinizi iOS 11'e yükselmek olacaktır. Çeşitli uygulamaların bulunduğu bu yeni güncellemede bazen çevrenizdeki yıldızları gözlemleyebilirken bazen gerçek dünya ile etkileşime giren yeni oyunlarla tanışacaksınız. Bazen de mobilya yerleştirmenize yardımcı olacak uygulamalara ulaşmak mümkün.

İşte ilk sırada yerini alan Night Sky. Bu uygulama sayesinde gök yüzünde bulunan tüm yıldızları ayrıntılı bir şekilde incelemeniz mümkün olacak. Ayrıntılı bir şekilde inceleme imkanı sunan bu uygulama uzaklardaki galaksilerin yaşlarını, Dünya'ya olan uzaklıkları gibi bilgilere ulaşmanız mümkün olacak.

Listemizin ikinci sırasında yer alan uygulamamız ise Splitter Critters. Uzay oyunu olarak karşımıza çıkan bu uygulama ile dünyayı parmağınızın ucuyla hızlı bir şekilde kaydırarak yaratıcıları uzay yolculuğuna göndermek mümkün olacak.

AR desteği mevcut olan 3. uygulamamız ise kompleks bulmacaları çözme imkanı sağlayarak eğlenceli vakit geçirmenizi sağlıyor.

IKEA Place isimli uygulamamız ise IKEA mağazasından seçeceğiniz bir mobilyanın evinize uygun olup olmadığı kararına varmanızda yardımcı olacak dördüncü uygulama.

AR destekli beşinci uygulama ise MeasureKit. MeasureKit çizgileri ve yüzeyleri ölçerken size yardımcı olacak olan uygulama.

Monster Park uygulaması ise AR desteği ile size oyun oynama imkanı sağlayan 6. Uygulama oluyor.

İnsan vücuduna dair her şeyi öğrenmenize olanak sağlayan Human Anatomy Atlas 2018 ise listemizin yedinci sırasında yerini alıyor.

AR destekli 8. uygulama olan Fitness AR bisiklet parkurlarını ve maceralarını 3B harita içerisine yerleştirerek arkadaşlarınızla eğlenceli anlar paylaşmanızı sağlıyor.

Kings of Pool uygulaması sayesinde bilardo masasını sizin ayaklarınıza getirerek listemizin 9. Sırasında yer alan uygulama oluyor.

AR destekli olan bu son uygulama olan Magicplan sayesinde kat planı oluşturabilir, ölçümler yapabilirsiniz.





PAYLAŞ