iPhone Cihazınızı Daha Verimli Kullanabileceğiniz 13 Uygulama! - Haberler - indir.com

iPhone Cihazınızı Daha Verimli Kullanabileceğiniz 13 Uygulama!

Tahmini Okuma Süresi : 6 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-05 23:00:00
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Donanım

Eğer iPhone bir telefonunuz varsa Android gibi çok fazla kişileştirme yapamıyorsunuz. Biz de iPhone telefonunuzu daha verimli bir şekilde kullanabilmeniz mutlaka indirmeniz gereken uygulamaları sizler için listeledik.

  1. SoundHound

Bir mekana girdiniz ve daha önce duyduğunuz veya duymadığınız farketmez, çok güzel bir müzik duydunuz mekanda. Bu müzik çok güzelmiş deyip mekânın sahibine müziğin adını sormak istiyorsanız sormayın :) SoundHound'u indirerek uygulamaya müziği dinletin o da size müziğin adını önünüze getirsin ve istediğiniz zaman o müziği ya indirin ya dinleyin. Kafanıza göre takılın.

SoundHound indir iPhone

SoundHound indir Android

  1. Evernote

Eğer planlı olmayı seviyorsanız ve bir de iPhone cihazınız varsa Evernote uygulaması tam da size göre. Bu uygulamayı kullanarak düzenli notlar alabilir ve istediğiniz zaman aldığınız bu notları bir cihazınızdan başka bir cihaza aktarabilirsiniz.

Evernote indir iPhone

Evernote indir Android

  1. Spotify

Bir akıllı telefonunuz varsa ve bir ortamda size "müzik delisi" diye hitap ediyorlarsa veya siz kendinizi öyle sanıyorsanız Spotify uygulaması tam da size göre! Dur bir dakika, daha önce Spotify'ı duymadın mı? Çok şey kaçırıyorsun! Hemen aşağıdaki linkten indir o zaman.

Spotify indir iPhone

Spotify indir Android

  1. Snapseed

iPhone cihazınızın kamerasından maksimum düzeyde yararlanmak için Snapseed uygulamasını indirip resimlerinizde profesyonel düzenlemeler yapabilirsiniz.

Snapseed indir iPhone

Snapseed indir Android

  1. Scanner Pro

Scanner Pro, belgeler ile uğraşan kişilerin imdadına yetişen bir uygulama. Eğer gün içerisinde yoğun bir şekilde belgeleri bilgisayar ortamına kaydediyorsanız Scanner Pro uygulamasını indirerek fotoğrafını çektiğimiz belgeleri bir Word belgesi gibi tam kalitede otomatik olarak bilgisayara aktarabilir, isterseniz PDF hale dönüştürebilirsiniz. Hatta bu uygulama isterseniz fotoğrafını çektiğiniz belgeyi fax olarak bile gönderebiliyor.

Scanner Pro indir iPhone

  1. Coursera

Oxford'dan ya da Harvard'dan istediğiniz derslere ücretsiz katılmanın bir sınırı yok. Coursera uygulaması sayesinde iPhone cihazlarınızda istediğiniz derse ücretsiz bir şekilde katılabilirsiniz.

Coursera indir iPhone

Coursera indir Android

  1. Weather Underground

Weather Underground; Android ve iOS işletim sistemine sahip tablet ve akıllı telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz, modern tasarıma sahip konum bazlı bir hava durumu uygulamasıdır.

Weather Underground indir iPhone

Weather Underground indir Android

  1. TuneIn

TuneIn Radio ile yerel yada küresel yayın yapan bütün radyo istasyonlarını dinlemenize imkan sağlayan bir radyo frekansı uygulamasıdır. Uygulamayı indirip başlattıktan sonra ana ekran olarak sol resim de ki menüler geliyor. Bulunduğunuz bölgede ki radyo istasyonları için Yerel Radyo seçeneğine tıklayarak yüzlerce yerli radyo frekansına ulaşabilirsiniz.

TuneIn indir iPhone

TuneIn indir Android

  1. Workflow

Workflow, uygulaması kişiselleştirme işlemlerini en aktif olarak yapabileceğiniz en özel ve grafiksel olarak en şık olan uygulamadır.

İos işletim sistemli mobil cihazlarınız da vede ios saatleriniz de sağlık ve yapılabilir kişisel işlevlerinizi sıralama şeklinde asistan olarak yardım sunan bir uygulamadır. Dinlediğiniz şarkıyı tweetleme, fotoğraflarınızı gif olarak hareketli hale getirme ve bir çok sık kullandığınız uygulama ile araçları sıralama ve kullanıcılara direkt olarak erişim esnekliği sunmaktadır.

Workflow indir iPhone

  1. Google Haritalar

iOS için hazırlanmış Google Haritalar daha hızlı ve kolay bir şekilde kendi dünyanızda gezinmenizi sağlar. Oradan oraya gezerken şehirdeki en iyi yerleri ve bilgileri bulabilirsiniz.

Google Haritalar indir iPhone

Google Haritalar indir Android

  1. Dropbox

Dropbox uygulaması ile dosya saklamanın ötesinde özellikleri de kullanabiliyorsunuz. Saklayabildiğiniz dosyalara uzaktan erişebilme, depoladığınız dosyaları başkasının görmesini sağlayabilme ve dosya gönderme gibi üstün özellikleri bulunuyor. Uygulama ile fotoğraf ve video yükleyebilir, dökümanları tek link ile paylaşabilirsiniz.

Dropbox indir iPhone

Dropbox indir Android

  1. Instapaper

Instapaper ile internette okuma alışkanlığınızı daha keyifli ve programlı hale getirebilirsiniz. İnternette geziniyorsunuz ve bir yazıyı okumayı istiyorsunuz ancak vaktiniz yok mu ? Instapaper tam bu anda yardımınıza koşuyor. Uygulama internetteki sayfaları kaydedip okuyabileceğiniz bir formata dönüştürüp daha sonra dilediğiniz bir zamanda üstelik çevrimdışı okuyabilme imkanı sunuyor. Bu sayede ilgi alanlarınızdaki yazıları Instapaper ile kaydedip daha sonra çevrimdışı dahi olduğunuz bir zamanda okuyabileceksiniz.

Instapaper indir iPhone

Instapaper indir Android

  1. VLC

iPad ve iPhone akıllı cihazlarınızda tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz VLC for iOS uygulaması sayesinde cihazınızda bulunan video dosyalarını kolay ve sorunsuz bir şekilde oynatabilirsiniz. VideoLAN tarafından daha evvelden iTunes mağazasından kaldırılan uygulama artık yepyeni özellikleri ile yeniden kullanıcılarıyla buluşuyor. VLC for iOS uygulaması ile Wi-Fi üzerinden cihazınıza video yüklemesi yapabilir, DropBox entegrasyonu sayesinde cihazınızda bulunan videoları yedekleyebilir, web aracılığı ile veri indirme gibi medya senkronizasyon işlemlerini farklı seçenekleri kullanarak yapabilirsiniz.

VLC indir iPhone

VLC indir Android





PAYLAŞ