iPhone 9 Hakkındaki İlk İddialar - Haberler - indir.com

iPhone 9 Hakkındaki İlk İddialar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-24 16:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

İnternet ortamında henüz çıkmamış olan ve ne zaman çıkacağı dahi belli olmayan akıllı telefon modelleri hakkında teknik sızıntılar meydana gelebiliyor. İşte bunlardan birisi olan ve henüz iPhone 8'i görmemişken önümüzdeki yılın iPhone modelleri hakkında ilk iddia sızıntıları gelmeye başladı. iPhone 9 olması beklenen önümüzdeki yılın yeni nesil modelinin iki farklı ekran alternatif seçenekleri ile kullanıcılara sunulması bekleniyor. iPhone 8 için ortaya çıkan sızıntılarda 5.8 inç büyüklüğe sahip OLED bir ekranın yer alacağı söylenirken iPhone 9 tarafında ise 5.28 inç ve 6.46 inç olarak iki farklı ekran modelinin olması bekleniyor.

Hatırlarsan Apple'ın en yeni nesil cihazları olan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinde 4.7 inç ve 5.5 inç büyüklüklere sahip ekranlar tercih edilmişti. Diğer yandan iPhone 9 ile beraber Apple ekran çözünürlükleri noktasında da bazı yeniliklere gidebilir. Bu noktada gücünü de Apple'ın A12 işlemcisinden alması beklenen bu telefonun tanıtımına henüz bir yıldan fazla bir süre bulunduğu için cihaz hakkında fazla iddia ve özellikleri hakkında tahminler bulunmuyor. OLED ekranı ilk önce Apple Watch cihazlarında kullanmaya başlayan Apple daha sonra diğer cihazlarında da OLED kullanacağını belirtmişti.

Bu yıl iPhone 8 ile beraber 3 farklı iPhone modellerinin tanıtılacağı beklenirken bu modeller arasında sadece iPhone 8 modelinde OLED bir ekran panelinin bulunması bekleniyor. Samsung OLED ekranlar için Apple ile bir anlaşma sağlamış ve gelecek yıl piyasaya sürülecek olan modeller için Apple'a 180 milyondan fazla OLED ekran paneli sunacağını ifade etmişti. 2018 yılının Eylül ayı ortalarında tanıtılması beklenen iPhone 9 hakkında en yeni detaylar gelmeye devam ettikçe sizlere aktarmaya devam edeceğiz.





PAYLAŞ