iPhone 8 Serisi Beklenen Rekorları Kıramayabilir - Haberler - indir.com

iPhone 8 Serisi Beklenen Rekorları Kıramayabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-07-17 19:00:58
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Tüm teknoloji dünyasının Eylül ayı ile beraber iPhone 8 modelini beklediği bir aşikar. Ancak birçok analist iPhone 8 ile beraber şirketin iyi bir ivme yakalayarak güzel bir istatistik yakalamasını düşünürken bir kısım kitleye göre ise yeni modelde yer alacak kablosuz şarj etme ve 3D özelliğe sahip kamera gibi noktalarda bir panik ve sorunun olduğu dile getiriliyor. Bu noktada üst seviye bir model olacak olan iPhone 8'lerde bileşenlerde üst seviye olacak ve bu donanım üretimleri noktasında zorluklar yaşandığı aktarılıyor. Hatta birçok analiste göre yeni OLED panele sahip olacak yeni nesil ekranlı iPhone 8 serisi için birçok kullanıcının cihazlarını yükseltmeye ikna olmayacaklarını dile getiriyorlar.

Tüm bu beklentiler ve analist raporlarında doğruluk oranı olur ise bu noktada yeni iPhone 8 ile olması beklenen 3D kamera özelliği, kablosuz şarj teknolojisi ve çerçevesiz OLED gibi üst seviye özelliklerin cihaz için satış rekorları getiremeyeceği ifade ediliyor. iPhone 8 bulundurduğu ekran boyutu ve piyasada yer alan en büyük ekran-gövde oranlı bir telefon olacağı söyleniyor. Diğer yandan OLED ekran paneli ile fiyatları bir hayli artacak olan iPhone modellerinin bu sebepten ötürü pahalı olacağından ötürü kullanıcıların yeni modele yanaşmaması beklentiler arasında bulunuyor.

OLED ekran panelli bir iPhone modeli daha önce görmediğimiz için bu yeni ekran paneli her ne kadar canlı renkler sunsada LCD'e göre daha iyi bir pil ömrü sunması hedefleniyor. iPhone 8 modeli her noktadan farklı yapısı ile dikkat çekeceğe benzesede, şuana kadar satılacak olan en pahalı iPhone modeli olacağından ötürü serinin satış potansiyeli biraz korkutabiliyor. Bakalım bu tahminler doğrultusunda yeni iPhone serisi ne gibi bir performans sergileyecek göreceğiz.





PAYLAŞ