iPhone 8 Maket Görüntüleri Sızdırıldı - Haberler - indir.com

iPhone 8 Maket Görüntüleri Sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-26 16:25:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

2017 senesinin amiral gemisi modellerine bakarsak, bu sene ekran panellerinin ön plana çıktığı bir yıl diyebiliriz. Özellikle popüler üreticilerden olan Samsung ve LG tarafında yeni seri amiral gemilere bakarsak, neredeyse çerçevesiz yapısı ile dikkat çeken modeller devasa ekranlara da sahipler. Üst segmentte durumlar böyle iken, Apple tarafında 10.yıla özel bu sene çıkması beklenen iPhone 8 serisi hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 8 modelinin taslak görselleri olduğu iddia edilen bazı fotoğraflar sızdırıldı.

Bu zamana kadar yeni iPhone 8 serisi hakkında bazı teknik detaylarda sızdırılmıştı. Ayrıca tasarım olarak çeşitli şema çizimleri ve bu şemalardan esinlenerek hazırlanan taslaklar görülmüştü. Şimdi ise sızan son görsellere bakarsak Foxconn tarafından hazırlanan yeni maketlerin iPhone'un yeni seri tasarımına ait olduğu iddia edilidi. Fakat bu görseldeki bulunan iPhone tasarımının Eylül ayına kadar çıkmadan bazı değişikliklere uğrayabileceği de ifade ediliyor. Sızan fotoğraflarda telefon çalışır halde değil, fakat ön yüzeyin ekran ile kaplı olduğu rahat bir şekilde gözükebiliyor.

Cihazın üst bölümünde hoparlör ızgarası gözüküyor ve bu maketin ne arkasında ne de ön yüzeyinde herhangi bir parmak izi tarayıcısı bulunmuyor. Buda akıllara Apple'ın parmak izi tarayıcısını ekrana entegre ettiğini getiriyor. Fakat yeni iPhone 8'in Touch ID parmak izi tarayıcısına sahip olmaması da ihtimaller arasında bulunuyor. Söz konusu bu telefon henüz maket olduğundan herhangi bir Apple logosu bulunmuyor. Kenarlara doğru kavisli bir yapı ile gelen bu ekranın arka yüzeyi cam bir panele sahip ve alüminyum kenarlar sahip durumda. Bu paylaşımda görüleceği üzere ön panelin üst bölümünde gizlenen sensörleri ve konumlanan çift kamera gözüküyor.

Bakalım Eylül ayı ile beraber iPhone 8 bizlere neler sunacak göreceğiz.





PAYLAŞ