iPhone 8 Heyecan Verici Özelliklerle Geliyor! - Haberler - indir.com

iPhone 8 Heyecan Verici Özelliklerle Geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-11-14 10:59:38
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım
iPhone 7'nin bazı özellikleri iPhone 8'in özellikleri hakkında iPhone tutkunlarına ipuçları veriyor olabilir.

Apple iPhone 7 ile tümüyle bir tasarım değişikliğine gitmiş olmasa da ana ekran düğmesinde tümüyle yeniliğe gitti. Bir önceki iPhone modellerinin ana ekran düğmesi tümüyle mekanik iken iPhone 7'de bu Apple'ın Taptic Engine ile geliştirdiği teknoloj ile dokunsal geribildirime dönmüş durumda. Apple bu teknolojiyi ilk olarak yeni MacBook'ta trackped üzerinde kullandı.

iPhone 7'nin ana ekran düğmesi hem yeni bir teknoloji hem de kontrolü oldukça yüksek bir yapıya sahip. Nasıl mı' Daha önce haberini yapmıştık. iPhone 7 ana ekran düğmesinin arızalanıp arızalanmadığının tespitini yapabiliyor ve herhangi bir sorunda sorunu bizlere ekrana gelen bir uyarı ile haber ediyor.

2017 yılı iPhone'un onuncu yıldönümü ve Apple bu sebeple özel bir şeyler hazırlıyor. Peki ne kadar özel' Bir rapora göre iPhone 8 tamamen cam tasarımı, HoloLens işlevi, göz tarama ve daha fazla özellik ile bizleri büyüleyecek. Robert Scoble, güvenilir kaynaklara dayandırdığı raporunda iPhone 8'de çılgın özellikler olacağını iddia ediyor.

Tahmin edilen iPhone 8 Özellikleri

Scoble'a göre muhtemelen gelecek yılın iPhone'u iPhone 8 olarak adlandırılacak ve tamamen cam tasarım olacak. iPhone 8'i kırılmaya dayanıklı hale getirmek için polikarbonat ile karışık Gorilla Glass kullanılacak. Yeni iPhone aynı zamanda bir OLED ekrana sahip olacak.

Scobel'in iddiasına göre iPhone 8, Apple'ın sanal gerçeklik teknolojisini desteleyen ilk iPhone'u olacak. iPhone 8'in sanal gerçeklik teknolojisi Google Cardboard ve HTC Vive gibi üretilmiş teknolojilere rakip olması bekleniyor. Scobel, iPhone 8'de HoloLens işlevsellik özelliğinin olacağını, iPhone'un etrafımızdaki gerçek dünya üzerine sanal içerikleri hologram olarak yansıyacağını söylüyor. Kulaklık ile bu holograma dahil olmanın mümkün olacağını belirtiyor.

Apple'ın 2013'te satın aldığı üzerinde 600 mühendisin çalıştığı PrimeSense 3D kamera sensörünü de iPhone 8 ile birlikte sunması Scobel'in beklentileri arasında. Scobel yeni iPhone'un anten çizgilerinin ve pilinin cihazın alt kısmında gizlenmiş şekilde olacağını da iddia ediyor. Bu çılgın özeliklere sahip olacak iPhone 8, Scobel'e göre ilk haftada 60 milyon satışa ulaşacak.

 





PAYLAŞ