iPhone 8 Cam Kaplama Kasa ile, iPhone 7s'de Alüminyum Kasa ile Devam Edilecek! - Haberler - indir.com

iPhone 8 Cam Kaplama Kasa ile, iPhone 7s'de Alüminyum Kasa ile Devam Edilecek!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-22 16:25:00
Editör : Hatice Betül Ekici
Kategori : Akıllı Telefonlar

Apple'ın yeni planları yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Uzun süren gelen söylentilere göre bu yılın iPhone 8'in cam kaplama bir kasaya sahip olacağını belirtiyor.

Bildiğiniz gibi iPhone 8 olarak anılan modelin ve iPhone 7s ve 7s Plus'la birlikte, iPhone'un 10. yıldönümüne özel bir model olarak sunulacak. Apple her yeni modelini Eylül ayında tanıttığı gibi bu modelin de Eylül ayında piyasaya çıkması bekleniyor.

Apple'ın bu üç modeli bu yıl içerisinde zaten bekleniyordu 10. yıl şerefine. Ancak modellerle ilgili birçok söylenti dolaşmakta ve kesinlik kazanmış değil. Apple tutkunlarının merakla beklediği telefonda şu özellikler olması ihtimal;geliştirilmiş 3D Touch özellikleri, iris veya yüz tanıma özelliğinin eklenmesi, fiziksel ana ekran düğmesinin olmaması, daha fazla depolama alanı ve IP68 sertifikasına sahip olması gibi.

Aslında söylentilere göre Apple ya, 2017 yılında tanıtacağı akıllı telefonları, uçtan uca OLED ekran ve kablosuz şarjı ile tamamen elden geçirilmiş cam kaplama iPhone'u serbest bırakacak. Geleneksel 4.7 inç ve 5.5 inçlik iPhone'larda ise sadece donanımsal özelliklerde bir takım yükseltmeler yapacak. Ya da Apple, her üç iPhone telefonuna da cam kaplama kasa ve kablosuz şarj özelliğini ekleyecek. Uçtan uca OLED ekran ve daha uzun pil ömrü ile üst seviye modelinde benzersiz satış noktalarına sahip olacak.

Ortada dolaşan bilgilere göre 5.8 inç iPhone modelinde OLED ekranın yer alacağı ve ABD'de fiyatının 1.000 dolarından fazla olacağı söyleniyor.

Kullanıcılar Apple'ın yeni iPhone'ların üretimine başlamasına heyecanla bekliyor ve üretimin ardından söylentilerin de netlik kazanacak olması beklenen gelişmeler arasında.





PAYLAŞ