iPhone 7 Plus Ünlü Pop Yıldızının Elinde Görüntülendi! - Haberler - indir.com

iPhone 7 Plus Ünlü Pop Yıldızının Elinde Görüntülendi!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-27 12:05:54
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji devi Apple'ın son model üretimi olan ve henüz piyasalara tanıtılmaya cihazı Iphone 7 Plus daha piyasaya tanıtılmadan pek çok kişi tarafından merak edilmekte ve dört gözle beklenmektedir. Apple bu zamana kadar çıkardığı tüm ürünlerinde piyasadaki diğer akıllı telefon üreticilerinden farklı olmak için güvenliği bir tık daha üstte tutmayı başardı. Kendi ürettiği cihazlar dışında veri alışverişi sağlanamayan cihazlar güvenlik açısından pek çok kişi tarafından ilk sıralarda tercih edilme nedenidir. Markanın piyasaya tanıtacağı yeni akıllı telefonu olan Iphon 7 Plus'ın da aynı özelliklere sahip olması ama güncel teknolojiyi de yakalaması umut edilmektedir. Iphone tutkunları tarafından dört gözle beklenen cihaz geçtiğimiz günlerde Tavanlı ünlü şarkıcının elinde görüntülendi. Siz de haberin detaylarını merak ediyorsanız, içeriğini yazımızda bulabilirsiniz.

iPhone 7 Plus Ünlü Pop Yıldızının Elinde Göründü

Jimmy Lin Herkesten Önce iPhone 7Plus'ı Edindi

Apple'ın Iphone serisi piyasaya sürülmeden önce mutlaka her modelini ilk kullanan kişi olarak bilinen Tayvanlı ünlü şarkıcı, yarış pilotu ve aktör Jimmy Lin yine klasiği bozmadı. Önümüzdeki haftalarda tanıtımının yapılması beklenen ve Iphone tutkunları tarafından büyük merakla karşılanacak olan akıllı telefonu ilk defa Tayvanlı ünlü şarkıcı kullandı. Bundan önceki modelleri olan Iphone 6 ve Iphone 5'i piyasaya sürülmeden önce ilk kullanan kişi olarak tüm ilgiyi üzerine toplamayı başaran Jimmy Lin, yine herkesin ilgi odağında olmayı başardı. Gündeme oturmağı başaran Jimy Lin klasiğini bozmadı.

Weibo Resmi Sayfasında Görüntülenen Jimmy Lin

Herkesten önce Iphone 7 Plus'ı kullanan Jimmy Lin, bunu Weibo resmi sayfasında elinde Iphone 7 Plus'ın göründüğü fotoğrafı paylaşarak herkese duyurdu. Jimmy Lin'in bu görüntülerinin ardından merak edilen soru, Jimmy Lin'in herkesten önce akıllı telefonu nasıl elde ettiğidir. Cihazın piyasaya tanıtılmadan önce sızdırılması dedikodulara neden oldu. Bu sızdırmaların Apple'ın bilgisi dâhilinde olduğu anlaşılmaktadır. Aksi takdirde ünlü şarkıcının dava ile karşı karşıya gelme durumu vardır. Jimmy Lin daha önce de sahteya da korsan görüntüler yayınlamadığı için bu fotoğrafın da gerçek olduğu bilinmektedir.





PAYLAŞ