iPhone 7 Farklı Bir İsimle Gelebilir - Haberler - indir.com

iPhone 7 Farklı Bir İsimle Gelebilir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-07-30 11:08:07
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Teknoloji

Akıllı cihaz teknolojisinin zirve ismi olan Iphone yapmış olduğu çalışmalarla kalitesini bir kez daha gözler önüne serdi. Marka Iphone serisinin en son sürümü olan Iphone 6'yı piyasaya sürdükten sonra şimdilerde yeni göz bebekleri olan Iphone 7'yi piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Apple Iphone'un en son serisi olan Iphone 6'da bir önceki çalışmalarından farklı olarak cihazın ekran inci büyük tutulmuştu. Iphone 7 hakkında tam olarak bilgi bulunmamakla beraber serinin en son modelinde de yenilikler kullanıcıları bekliyor.

Apple'ın Son Amiral Gemisi Ne Zaman Tanıtılacak?
Merakla beklenen Iphone 7'nin ne zaman piyasaya sürüleceği hakkında tam bilgi bulunmamakla birlikte mobil cihazın Eylül ayında tanıtılması öngörülüyor. Tanıtım zamanı yaklaştıkça, cihaz hakkındaki sızıntı haberlerde de artış gözlendi. İnternetin en büyük sızıntıcısı olarak adlandırılan Evan Blass, cihazın Eylül ayının 12'sinde tanıtılacağını duyurdu. Ancak Apple tüm bu bilgilerin aksine insanları şaşırtıp önce ya da sonra da tanıtımı yapabilir.

Apple ve başarıları
Teknoloji devi olan marka yapmış olduğu çalışmalarla insanlara güveni ve kaliteyi aynı anda sunmaktadır. Piyasadaki akıllı cihazlara bakıldığında hiç şüphesiz Apple kalitesini fark edersiniz. Android cihazlarla karşılaştırıldığında üst güvenlik tedbirleri ile telefonunuz daha da korunaklı hale gelir. Apple kullanıcılarının da bildiği gibi marka telefonlar arası veri aktarımını sadece kendi cihazları arasında yapmaktadır. Yani diğer android marka telefonlarla veri aktarımına izin vermeyen cihaz sizin özel bilgilerinizin başka cihazlarda kalmasını engellerken, diğer cihazlardan sizin telefonunuza bulaşacak olan virüsü de engellemiş olur. Güvenlik önlemlerini üst seviyelerde tutan marka, kalitesinden ödün vermez.

Iphone 7 Yeni İsmi
Eylül ayında piyasaya tanıtılacak olan Iphon 7'nin şimdiden isminin ne olacağı tartışma konusu oldu. Apple'ın son amiral gemisi olarak akıllı cihaz dünyasını sarsmaya gelen cihazın adının Iphone 6S olacağı konuşulurken Iphone 7 olacağı da tartışılmaktadır. Apfelgage'nin söylemlerine göre bu sefer cihaza farklı bir isim verilecektir. Haberi Çin merkezli kaynaklardan alan Apfelgage cihazın Iphone6SE veya Iphone 6SE PLUS şeklinde gelebileceğini bildirir. Bir önceki modele göre çok fazla değişiklik yapılmayan cihazın ismi şimdiden merak konusu oldu.

 

 





PAYLAŞ