iOS için Skype Güncellendi - Haberler - indir.com

iOS için Skype Güncellendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-22 13:00:05
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Bildiğiniz üzere Microsoft'un popüler haberleşme uygulaması olan Skype için yakın zamanda bir tasarım değişikliğinin olacağını dile getirmiştik. Masaüstü versiyonu haricinde hem Android hemde iOS platformuna gelecek olan yeni sürüm güncellemeleri hazırlanmaya devam ediyor. Şimdi ise gelen son bilgiler doğrultusunda Skype'ın iOS platformu için hazırlanan güncelleme sürümü yayınlandı. Yenilenmiş olan Skype ile artık giriş yapma arayüzüde geliştirildi ve daha kolay bir hale getirildi. Eğer iPhone cihazınız üzerinden Skype uygulaması kullanıyorsanız App Store'a erişerek uygulamanızı güncellemeyi unutmayın.

Bugün yayınlanan yeni bir güncellemeyle beraber ise Skype uygulaması daha işlevsel ve kullanışlı bir hal aldı. iPhone kullanan Skype kullanıcıları artık nasıl hissetiklerini Mood Messages adlı bir yeni özellik ile tüm arkadaş listesine paylaşabilecekler. Bu yeni özelliği sosyal medya uygulamalarında gördüğümüz klasik 'Durum güncellemeleri' olarak açıklayabiliriz. Prensib olarak farklı bir tasarıma sahip bu özelliğin oldukça beğenilmesi bekleniyor. Bunun dışında ise güncellemeyle beraber karşı tarafa gönderilen mesajın iletip iletilmediği bilgisine de erişebileceksiniz.

Bu özelliği ise bir süredir Skype kullanıcıları istiyordu. Uygulamaya kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yapılan bölümde değişti. Artık daha hızlı ve pratik bir şekilde giriş yapma imkanı sağlandı. App Store'a girerek Skype uygulamasının 8.4.3 güncellemesini indirerek tüm bu yeni özelliklere sahip olabilirsiniz. Bu yeni tasarım ve başlıca bazı yeniliklerin ise iOS sonrasında yakın zamanda Android ve masaüstü sürümlerede sunulması bekleniyor.





PAYLAŞ