iOS İçin Halide Güncellendi ve Yeni Özelliklere Kavuştu - Haberler - indir.com

iOS İçin Halide Güncellendi ve Yeni Özelliklere Kavuştu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-07 14:26:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

iPhone fotoğrafçılığında iOS kullanıcıların tercih ettiği ve detaylı kontrol imkanı sunan mobil uygulama Halide, güncellenerek yeni özelliklere kavuştu. Sevilen ve başarılı uygulama Halide, 1.7 sürümü ile beraber kullanıcılara portre modu desteği getiriyor. Bu mod ile beraber yeni derinlik efektleri sunabilen uygulamaya akıllı yüz tanıma ve ilgi noktası tespiti gibi yeniliklerde geliyor. Ayrıca portre modu fotoğraflar için arka plan bulanıklığı için yeni efekt çeşitliliği getiriliyor. Portre modunda derinlik efektlerini kullanılan bir fotoğrafta sensörün 3 boyutlu alanının taslağını göstermek için Derinlik Artırma özelliği bulunuyor.

Portre ön izleme modunda ise efektler ile fotoğrafların nasıl çıkacağına dair fikir elde edebiliyorsunuz. Uygulama ile çekilen derinlik aktif fotoğraflara ise yeni 3 boyutlu fotoğraf görüntüleyicisini kullanarak bakmak mümkün olacak. iPhone X kullananlar ise artık uygulamada TrueDepth Kamera desteğine sahip olacaklar. Portre efektleri ile çekilen selfieler için yeni araçlar uygulama güncellemesiyle beraber kullanıcılara sunuluyor. Derinlik arttırma özelliği yine ön kamera içinde aktif olabilecek.

Diğer yandan hızlı fotoğraf çekme ve tepkime süresi noktasında uygulama geliştirilirken, yeni tasarım özelliği ve darkroom fotoğraf düzenleme uygulamasına destek sağlıyor. Uygulamanın 48 saat boyunca uygun fiyatta satışta olduğunu hatırlatalım.





PAYLAŞ