IOS Için En İyi Uyku Uygulamaları - Haberler - indir.com

IOS Için En İyi Uyku Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-31 11:03:47
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Uykunuzun düzensizliğinden ya da uyurken uykunuzu alamamanızdan şikayetçiyseniz, uygulama mağazalarında yer alan uyku uygulamalarından yardım alabilirsiniz. iOS platformları için geliştirilmiş olan uyku uygulamalarından en iyilerine bakmak gerekirse, listeyi şunlar oluşturabilir;

Sleep Cycle

Sleep Cycle uygulaması uyku analizi yapabiliyor ve uyanmanı gereken en uygun saat için alarm kurarak sizi o saatte kaldırıyor. Uygulamanın çalışması için yüklü olduğu mobil cihazı uyuduğunuz yatağın üzerine koyun. Uygulama ivmeölçer yardımıyla uykunuzun analizini yapar. Böylece sağlıklı bir uyku alışkanlığınızın olup olmadığını tespit edebilirsiniz.

Sleep Cycle indir

Sleep Genius

Sleep Genius, NASA astronotlarının uyumasına yardımcı olacak araştırmaları yürüten ekip tarafından geliştirildi. Uykunuzu düzene sokmak ve bunu yaparken sağlıklı yöntemlere başvurmak için geliştirilen Sleep Genius, oldukça nazik bir alarm sesiyle uyanmanızı da sağlıyor. İçerisinde 4 farklı uyku programı bulunuyor.

Sleep Genius indir

Calm

Ücretsiz iOS uygulaması olan Calm, meditasyon uygulamaları arasında gösteriliyor. Kullanıcıların günlük hayatın stresinden kurtulmaları için meditasyon yapmalarına yardım eden uygulama, 2 ' 30 dakika arası programları içerisinde barındırıyor.

Calm indir

Sleep Better

Sleep Better ile uyku takibinizin her aşamasını kayıt altına alıp takip edebiliyorsunuz. Günlük hayatınızda uykunuzu etkileyebilecek faktörleri öğreniyorsunuz. Türkçe dil desteğine sahip olan Sleep Better, kişiselleştirilebiliyor.

Sleep Better indir

Sleepio

Sleepio uygulaması, uykuya dalma problemi yaşayanların bu sürecini %50 hızlandırıyor. Bu da günlük enerji seviyesinin %50 artmasını sağlıyor. Kaliteli bir uyku uyumanızı sağlayan uygulamanın, arayüzü de oldukça kaliteli.

Sleepio indir





PAYLAŞ