iOS için Akıllı Klavye Uygulaması Minuum Yayınlandı (Video) - Haberler - indir.com

iOS için Akıllı Klavye Uygulaması Minuum Yayınlandı (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Android kullanıcıları tarafından beğenilen klavye uygulamalarından birisi olan Minuum, iOS 8 güncellemesinin yayınlanmasının hemen ardından App Store'daki yerini aldı.

Yazma alışkanlıklarınızı değiştirmeye aday bir klavye uygulaması diyebileceğimiz Minuum, ekran üzerinde sadece tek bir satırı kaplayan harf dizilimiyle dikkat çekiyor. Özellikle küçük parmaklara sahip kullanıcılar için ideal bir kullanım imkanı sunan uygulama akıllı tahmin ve otomatik düzeltme özelliklerine sahip.

Minuum

Minuum ile e-posta ya da notlarınızı yazarkan telefon ekranında yer alan klavye boyutunu kolaylıkla değiştirebilir, büyüteç desteği sayesinde harflere tam basamadığınız durumlarda neyi seçmek istediğinizi büyüterek daha iyi görebilir ve bu sayede de hatasız bir şekilde yazı yazabilirsiniz.

Şimdilik sadece İngilizce dil desteğine sahip olan ve hızlı bir şekilde yazılarınızı yazarak zamandan kazanmanızı sağlayan Minuum klavye uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iPhone telefonunuza indirebilir ve yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz. Uygulama App Store'da 1.99 dolar fiyat etiketine sahiptir.




Minuum Tanıtım Videosu


PAYLAŞ