iOS 8 İndirmeye Sunuldu! - Haberler - indir.com

iOS 8 İndirmeye Sunuldu!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz hafta iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'ı tanıtan Apple, aynı etkinlikte iOS 8'in 17 Eylül tarihi itibariyle kullanıcılarla buluşacağının müjdesini vermişti. Bugün itibariyle yeni işletim sistemi iOS 8 indirmeye sunuldu.

Bugüne kadar yayınlanan en büyük iOS sürümü olarak tanıtılan iOS 8 güncellemesi, geliştirilmiş mesaj ve fotoğraf uygulamalarıyla birlikte kullanıcılarla buluşuyor. Kullanıcıların çektikleri fotoğrafları hızlı bir şekilde bularak düzenlemelerine imkan tanıyan ve metin mesajlara ses eklenmesine olanak sağlayan iOS 8'de ayrıca sesli mesajları yanıtlamak için cihazı kulağa götürüp yanıtlamak mümkün.

iOS 8 Güncelleme

iOS 8 ile birlikte gelen yeni Fotoğraflar uygulamasında, fotoğrafları belirli bir düzene göre organize eden akıllı albüm ve yeni arama özelliği bulunuyor. Kullanıcıların en sevdiği fotoğrafları daha kolay bulmalarını sağlayan yeni Fotoğraflar uygulamasının yanı sıra bulut depolama servisi iCloud Drive'da yeni gelen özellikler arasındaki yerini aldı. Bu sistem sayesinde kullanıcılar yedekledikleri içerikleri iOS ve OSX'e ek olarak Windows işletim sistemli cihazları üzerinden de erişebilecekler.

Fitness ve sağlık alanında yeni uygulamalarında bulunduğu iOS 8 akıllı spor bileklikleri, kalp atışı ölçen monitörler ile de haberleşebiliyor. Elde edilen veriler ise kolay okunan gösterge paneli üzerinden görüntülenebiliyor.

Türkiye'deki iOS kullanıcılarına saat 22:00 sıralarında ulaşacak olan iOS 8 güncellemesinin geleceği cihazların bilgisine buradan ulaşabileceğiniz gibi iOS 8 ile gelen diğer yenilikleri görmek için buraya tıklayabilirsiniz.





PAYLAŞ