iOS 11.2 Beta 3 Yayınlandı! - Haberler - indir.com

iOS 11.2 Beta 3 Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-13 22:00:00
Editör : Taha Büyüktaş
Kategori : Teknoloji

Apple, geçtiğimiz haftalarda iOS 11.2'nin ikinci geliştirici betasını yayınlamıştı. Bugün itibariyle geliştirici betasının üçüncü versiyonunu da yayınladı.

Apple geliştiricileri, Apple Geliştirici Merkezi'nden indirdikleri konfigürasyon profilini yükledikleri iPhone, iPad veya iPod touch'a Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme menüsü üzerinden iOS 11.2'nin yeni çıkan üçüncü geliştirici betasını yükleyebilirler.

Apple'ın hedefi iOS 11'de yaşadığı sorunları iOS 11.2'de tamamen çözmek. Bu yaşanan sorunların dışında, şimdiye kadar yayınlanan güncellemer bir takım yeniliklerde getirdi;

-iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X modellerinde yer alan 3 duvar kağıdı diğer iPhone modelleri için kullanıma sunuldu,

-iPhone X için 3 yeni canlı duvar kağıdı kullanıma sunuldu,

-Ülkemizde kullanılabilir olmayan ve Apple'ın ödeme sistemi Apple Pay'in para gönderme veya alma hizmeti olan Apple Pay Cash'in ilk somut testlerine başlandı.

Yayınlanan 3. betada şimdilik ne gibi yenilikler olduğunu bilmiyoruz. İlerleyen saatlerde, yapılan testler doğrultusunda gördüğümüz yenilikleri sizlerle paylaşıyor olacağız.





PAYLAŞ