iOS 11 Özellikleri Neler? iOS 11 Ne Zaman Tanıtılacak? - Haberler - indir.com

iOS 11 Özellikleri Neler? iOS 11 Ne Zaman Tanıtılacak?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-24 12:55:00
Editör : Hatice Betül Ekici
Kategori : Donanım

Apple bu yıl iOS 11 ile karşımıza çıkacak. Cupertino merkezli şirketin, iOS'un en büyük ve en yeni sürümlerinden birisi olacak olan iOS 11'in muhteşem özellikleri olacağı umuluyor. Henüz iOS 11'le ilgili büyük sızıntılar mevcut değil. Ancak etrafta dolaşan söylentilere göre şu özellikler olacak;

-Apple Snapchat, Facebook ve Instagram ile rekabet edebilecek bir video/fotoğraf kaydetme, düzenleme, filtreler ve çıkartmalar eklemeye olanak tanıyan bir sosyal ağ uygulaması üzerinde çalıştığı iddiası. Böyle bir uygulamanın olacak olması ihtimali şimdiden iPhone tutkunlarını heyecanandırdı bile.

-Açıkçası iOS 11 ile Siri'nin daha da iyi olması bekleniyor. En azından Apple'ın iOS 10 ile bunun sinyallerini verdiği göz önüne alındığında bu sonuca varılıyor.

-Bilindiği gibi Apple AR/VR ekibi ile birlikte, güçlendirilmiş sanal gerçekliği araştırıyor ve bu yönde çalışmalar yapıyor. Apple'ın CEO'su Tim Cook'un bu konuda yaptığı birçok açıklaması da var. Uzmanlar, Apple'ın Fotoğraflar ve Harita uygulaması üzerinde yoğunlaşmış olması büyük bir ihtimal.

-Düşük Güç Modu'nun daha da genişletilmesini bekleniyor. Böylelikle uygulamalara özgü güç seçeneklerinin kontrolü kullanıcıların eline geçebilir.

-Kullanıcılar iOS 10 ile Apple daha özelleştirilebilir bir sürümünü kullanımış oldu. Özellikle de Bildirim Merkezi daha da özelleştirilebilir hale idi. Ancak Kontrol Merkezi için aynı şeyi söyleyemeyeceğiz. Dikkatlerden kaçan nokta her zamanki gibi Kontrol Merkezi olmuş oldu. Apple'ın iOS 11 ile Kontrol Merkezi ve daha fazla noktaya ve daha fazla özelleştirme seçeneğini getirmesini bekleniyor.

İOS 11'den beklentiler bu kadar az değil tabiki. Daha fazlası olduğu kesin. Ancak iOS 11'in tanıtılacağı güne kadar tam olarak neyin gerçeğe dönüşeceğini malesef tahmini zor. Tanıtım günü yaklaştıkça daha net bilgiler söylemeye başlayacağız.

Apple'ın iOS 11'i 5 Haziran Pazartesi günü tanıtacağını biliniyor.

 





PAYLAŞ