iOS 11 Güncellemesinden Sonra Kullanamayacağınız Uygulamaları Görme - Haberler - indir.com

iOS 11 Güncellemesinden Sonra Kullanamayacağınız Uygulamaları Görme

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-09-22 12:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Bildiğiniz üzere Apple'ın en yeni nesil işletim sistemi iOS 11 tüm kullanıcılara sunuldu ve indirilebilir duruma geldi. Bu yeni sistem ile beraber birçok geliştirme ve yeniliğin yanı sıra performans artışıda bekleniyor. Ancak iOS 11 ile uyumu sağlanmayan uygulamaları iOS 11 güncellemesi sonrasında kullanamayacağınızı unutmayın. Bizde sizlere bu içeriğimizde iOS 11 güncellemesi yapmadan hemen önce hangi uygulamaları kullanamayacağınızı nasıl listeleyebileceğinizi anlatacağız. İlk önce 5 Haziran tarihinde WWDC 2017 etkinliği ile beraber tanıtılmış olan iOS 11 o günden itibaren geliştiricilere beta sürümü açılmış ve sonrasında ise son kullanıcısı ile buluşmuştu. iOS 11 ise şu sıralarda uyumlu tüm cihazlara indirilebilir ve kurulabilir durumda.

Bu noktada geliştiricilere büyük iş düşerken iOS 11 yayınlanmadan hemen önce birçok geliştirici uygulamalarını yeni sisteme entegre işlemi yaptılar. Ancak yine de bazı geliştiriciler birçok uygulamalarını iOS 11 ile uyumlu bir hale getirmemiş olabilir ve buda uygulamanın açılmama gibi sorunlarına sebebiyet verebilmektedir. Uyumsuz uygulamaları listelemek için ise yapmanız gereken bazı adımlar bulunuyor. Bu noktada iOS 10'a iOS 11 ile uyumsuz olan uygulamaların olduğu bir sayfa eklendi. Bu sayfaya göz atarak uyumsuz olan uygulamaları görebilirsiniz.

Bunun için Ayarlar > Genel > Hakkında > Uygulamalar

Sekmesini izleyerek uygulamalar seçeneğine bastığınız zaman iOS 11 ile uyumsuz bir uygulamanız var ise bunların listesini göreceksiniz. Ancak herhangi bir liste bulunmuyor ise varolan yüklü uygulamalarınızın iOS 11 ile uyumlu olduğunu söyleyebiliriz.





PAYLAŞ