iOS 10'un Yenilikleri ve Geldiği Telefonlar - Haberler - indir.com

iOS 10'un Yenilikleri ve Geldiği Telefonlar

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-09-21 09:45:04
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Yazılım

Apple tarafından hazırlanan ve kullanıcıların beğenisine sunulan iOS 10 sonunda kullanıcılarla buluştur. Geçtiğimiz haftalarda Apple ıphone'un son serisi olan iPhone 7'yi tanıtmak için düzenlediği etkinlikte çıkış tarihi belirlenen iOS 10 için sonunda beklenen an geldi. Geçtiğimiz günlerde kullanıcılara sunulan iOS 10 güncellemesi indirilmeye başlandı. Güncelleme içinde iOS kullanıcılarını aynı zamanda pek çok da özellik beklemektedir. iOS 10 güncellemesiyle birlikte tonla özellik değişmektedir. Apple kullanıcıların daha özelleştirilmiş işletim sistemi kullanmaları için marka çokça uğraşmış bulunmaktadır. Bu güncellemeyle birlikte anılarınızı ve fotoğraflarınızı görüntüleyebilme ve aynı zamanda harita üzerinde yapılan geliştirmeler, ayrıca en önemlisi olarak kullanıcı tecrübesi üzerinde uğraşıldı.

Güncellemedeki Yenilikler

Apple'da kullanılan sesli asistan siri bu güncellemeyle birlikte 3. Parti uygulamalarla etkileşime geçebilecektir. Güncellemede Apple Music uygulamasının da tamamen değiştiğini görürüz. Bu güncellemeyle birlikte mesajlarınızı el yazısıyla yazabileceksiniz. Arkadaşlarınızla bu şekilde mesajlaşabilirsiniz.  Mesaj balonlarının boyutu ve görünümünü de değiştirebilirsiniz. Özel kutlamalar yapıp gizli mesaj gönderebilirsiniz. Mesajların üzerine çıkartmalar ekleyebileceksiniz. Videolar üzerinde yeni çizim özellikleriyle kişiselleştirme yapabilirsiniz. Kelimeleri emoji haline getirebilirsiniz. Güncelleme ile yenilenen iMessage ile birlikte mesajlardan çıkmadan içerik oluşturabilir, paylaşabilir, ödemelerinizi yapabilirsiniz. Güncelleme ile rotanızı kaybetmeniz engellenecek ve akıllı şehir rehberi ile rotanıza dair proaktif öneriler sunulacaktır. Müzik dinlerken şarkı sözlerini de görebilirsiniz. Güncelleme içinde yer alan ev uygulamasıyla kapıları açabilir, ışıkları yakabilir ve evinizi telefon üzerinden kontrol edebilirsiniz. Güncellemeyle birlikte yerinden kaldırarak bildirim okuyabilirsiniz. Bildirim ekranı genişletildiği için tek dokunuşla videoları, fotoğrafları görüntüleyebilir ve mesajları yanıtlayabilirsiniz. Güncelleme iPhone'un son serilerinde hazır olacaktır. Güncellemeyle birlikte güvenlik ayarları da değişiyor.

iOS 10 Hangi cihazlarda kullanılabilecek?

Apple'ın hazırladığı iOS 10; iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 7 Plus, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus ,iPhone SE, iPhone 5s, iPhone 5c,iPhne 5, iPad Pro 12.9 inç, iPad Pro 9.7 inç, iPad Air 2, iPad Air , iPad 4. Nesil, iPad 2, iPad mini 4, iPad mini 3,iPad mini 2 gibi cihazlarda kullanılabilecektir.

 





PAYLAŞ