iOS 10'da Mesajlaşma Şenleniyor Bol Efektli Mesajlar Nasıl Gönderilir - Haberler - indir.com

iOS 10'da Mesajlaşma Şenleniyor Bol Efektli Mesajlar Nasıl Gönderilir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-27 13:10:04
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Teknoloji

Apple her geçen gün içeriğini yenileyerek kullanıcılara daha kaliteli, güvenli ve hızlı hizmet vermeye çalışmaktadır. Apple'ın ürettiği her modelde yeni özellikler kullanıcılarına sunulmaktadır. Eğlenceli yenilikler sunan marka IOS 10'daki yenilikleri tanıttı. Siz de IOS 10'daki yenilikleri merak ediyorsanız, yazımızı okumanız yeterli olacaktır.

IOS 10 Ne Zaman Tanıtıldı?

Apple'ın önemli üretimi olan IOS'un yeni modeli olan IOS10 geçtiğimiz günlerde WWDC'de tanıtıldı. Apple'ın yaptığı yenilikler tanıtılan cihazda kullanıcıları pek çok yenilikler beklemektedir. Bu sürümde mesajlar uygulamasına eğlence yenilikler eklendi. IOS 10'un yeni sürümü, yeni işletim sisteminin yayınlanmasına kısa süre kala yayınlandı. Haziran ayında tanıtılan IOS 10 pek çok kişi tarafından merak edilmektedir.

IOS 10'un Özellikleri

Apple IOS'un IOS10 sürümü geçtiğimiz Haziran ayında tanıtıldı. Beta süreci daha devam eden IOS 10'un 7. Betası sonbahar aylarında kullanıma sunulacaktır. Yeni işletim sisteminin pek çok özelliği bulunmakla beraber en dikkat çekici özelliğinin mesajlaşma efektleri olduğu düşünülmektedir. Eğlenceli olan efektler IOS işletim sisteminin en göze çarpan özelliğidir. Apple bu işletim sisteminde İmessage'daki iletişim deneyimini daha da keyifli hale getirmek istediği için birçok yeni konuşma balonu ve efekt kullanarak karşılıklı mesajlaşmayı daha da keyifli hale getirdi.

Yeni İşletim Sisteminin Mesajlaşma Özellikleri

IOS 10 sürümü içinde bulunan yeni mesajlaşma şekilleri kullanıcıya keyifli dakikalar yaşatacaktır. Efektleri ve konuşma baloncukları artırılan sürümde alternatif iletişim şekilleri de bulunmaktadır. İmessage üzerinden gönderilen mesajlar satırında sağ tarafta yukarı bakan mavi ok simgesi bulunmaktadır. Mesajlaşmada iki tür efekt bulunmaktadır. Bunlardan birisi konuşma efekti diğeri ise konuşma balonudur. Ekran efektleri içinde tüm konuşmayı etkileyen animasyonlar da yer almaktadır. Ekrana ister yıldız yağdırabilirsiniz ister balonlar uçuşturabilirsiniz. Başka seçenek ise farklı animasyonlara ait olan konuşma balonları yapabilirsiniz. Konuşma balonlarıyla eğlenceli hale gelen mesajlaşma içinde mesaj gönderildikten sonra minimal, vurgulu ve kaybolan balonlar da bulunmaktadır. Apple üreticileri İmessage üzerinden yapmak istediklerini yeni işletim sistemi IOS 10 ile kullanarak kullanıcı kitlesinin beğenisine sundu.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ