iOS 10.3.3 Güncellemesi Yayınlandı - Haberler - indir.com

iOS 10.3.3 Güncellemesi Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-07-20 17:00:34
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple'ın bir süredir geliştirme aşamasında olan ve halka açık beta sürümü yayın sürecinde olan iOS 10.3.3 güncellemesinin final sürümü nihayet indirilmeye sunuldu. Çeşitli sorunların giderilmesini içeren ve hem iPhone hemde iPad cihazların güvenlik seviyelerini üst seviyelere taşıyan güncelleme ayrıca 12.9 inçlik iPad Pro modeli için üç yeni duvar kağıdı daha sunuyor. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan ve Broadcam ve Wifi yonga setlerini bir hayli ciddi tehdit eden güvenlik açığı da bu güncelleme ile kapatılanlardan birisi oldu. Diğer yandan bu güncelleme güvenlik paketlerinin yanı sıra küçük geliştirmeler ve çeşitli hata düzeltmelerini de hanesinde barındırıyor.

Sizde iPhone yada iPad cihazlarınıza iOS 10.3.3 güncellemesini Genel > Ayarlar > Yazılım adımlarını izleyerek  indirme işlemini başlatabilirsiniz. Apple bu yeni iOS 10.3.3 güncellemesi haricinde macOS 10.12.6 ve tvOS 10.2.2 güncellemelerini de yayınladığı ifade ediliyor. Yine bu güncellemelerinde küçük hata düzeltmelerini kapattığı ve güvenlik içeriklerini güçlendirdiği belirtiliyor. Apple'ın iOS 10.3 işletim sisteminin gelişimi ve güvenliği için çalışmalarını sürdürürken yakın zamanda Final sürüm olarak yayınlanması beklenen iOS 11 üzerindeki yoğun çalışmaları da sürüyor.

Şu sıralarda hem halka açık beta sürümü hemde geliştiriciler için beta sürümü yayınlanan yeni işletim sisteminin güncellemesi de bir süre önce yayınlanmıştı. Geliştiriciler tarafından indirilebilir olan iOS 11'in  üçüncü betası ile beraber hata düzeltmeleri, performans iyileştirmeleri ve güvenlik paketleri yayınlanmıştı. iOS 11 sürümünün final versiyonunun ise Sonbahar dönemi ile beraber tam olarak indirilebilir şekilde piyasaya sürülmesi bekleniyor.





PAYLAŞ