iOS 10.2 ile Gelen Yeni Emojiler - Haberler - indir.com

iOS 10.2 ile Gelen Yeni Emojiler

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-11-16 11:54:11
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Apple iOS 10.1.1 Sürümünü yayınladıktan sonra iOS 10.2 Beta 1 Sürümünüde geliştiriciler için yayınladı. iOS 10.2 ile bizleri ne tür yenilikler bekliyor kısaca bahsedelim.

Apple geçtiğimiz günlerde hızlı bir adım atarak iOS 10.1'i yayınlamasından kısa süre sonra iOS 10.2'nin ilk betasını gelişticiler için yayınladı. Pek çok yeniliği ve eklemeleri beraberinde getiren ilk iOS 10.2 betasında dikkat çeken bir diğer detay ise yeni emojilerdi. Biz de bu yeni emojilerin neler olduğunu merak edenlerin merakını gidermek için galeri oluşturmaya karar verdik.

Öncelikle yeni emojilerin isimlerine bakalım;

Yan yatmış gülen yüz emojisi, palyaço, domuz pastırması, özçekim, viski bardağı, kovboy şapkalı yüz emojisi, hapşırmalı yüz emojisi, el sıkışma emojisi, yeniden tasarlanmış beğenmeme emoji.

Apple böylece en yeni iOS sürümünün daha verimli ve iletişim becerisinin arttırılmasını sağlıyor.

iOS 10.2'de başka neler mi yeni'

 Kamera Ayarları

iOS 10.2 ile birlikte kamera uygulamasının açılışı da özelleştirilebiliyor. Yani artık kamera uygulamasını açtığınızda direkt olarak fotoğraf makinesi modunun dışında video kamera veya Live Photo modlarında da açılmasını sağlayabilirisiniz. Güncelleme tüm kullanıcılar için yayınladığında ilgili özelleştirme 'Fotoğraflar ve Kamera' ayarlarında yer alacak.

Mesajlaşma Efekti

iMessage uygulaması yeni efektlere kavuştu. Artık mesajlaşırken karşı tarafın ekranını yıldız pırıltılarıyla süsleyebilirsiniz.

Video Widgetları

iOS 10.2 güncellemesi ile birlikte kilit ekranına ekleyeceğiniz bir widget sayesinde video içeriklerinizi bu bölümde görüntüleyip kontrol edebileceksiniz.

Acil Arama Seçeneği

Yeni güncelleme ile birlikte acil durumlarda daha önceden belirlemiş olduğunuz numaraya tek bir tıklama kısayolu sayesinde mesaj gönderebilir veya direkt olarak acil numara hattını arayabilirsiniz.

Yeni Duvar Kağıtları

iOS 10.2 güncellemesi ile birlikte Apple mağazasındaki iPhone sayfasında yer alan duvar kağıtlarını da içeriyor. Yeni duvar kağıtlarının oldukça hoş durduğunu söyleyebiliriz.

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ