iOS 10.0.3 çıktı! - Haberler - indir.com

iOS 10.0.3 çıktı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-10-24 11:35:22
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Yazılım

Teknolojiye yön veren ve yaptığı her çalışmayla adından sıklıkla söz ettiren dünya devi olan Apple iOS 10.0.3 sürümünü kullanıcılara sundu. Markanın her geçen gün yaptığı çalışmalara arasına bir yenisini eklediği ve milyonları peşinden sürüklediği çalışmaları pek çok firmaya da örnek oluyor. Markanın geçtiğimiz günlerde yaptığı yenilikleri hala konuşulurken, marka şimdilerde iOS 10.0.3 sürümünü sürüyor. iPhone sahiplerine sunulan yeni sürümü Apple cihaz sahipleri kullanamayacaklar.

Apple'ın Yenilikleri

Apple teknolojiye yön veren çalışmalarıyla her geçen gün ön planda olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Apple'ın en çok kullanılan cihazı olan iPhone'un yeni modelini kullanıcılarına sunan marka bu cihazla klasiklerinden de vazgeçtiğiniz gösteriyor. iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın tanıtıldığı gecede cihazların iOS 10 ile kullanıma sunulduğu söylendi. iPhone tanıtımından kısa bir süre sonra iOS işletim siteminin yeni sürümü olan iOS 10'u tanıtan marka her iki yenilikle de kullanıcılarına pek çok özelliğin yenilendiğini gösteriyor.

iOS 10 güncellemesinin devamı geliyor

Marka kısa süre önce yeni iPhone modellerini satışa sunduktan sonra şimdi de iOS 10.0.3 güncellemesini kullanıcılarına sundu. Bu güncellemede en çok dikkat çeken nokta sürüm numarasından da anlaşılacağı üzere, hata düzeltmelerine gidilmiştir. Bir önceki sürüm olan iOS 10.0.2 sürümünde olan sorunları, özellikle de hücresel bağlantıdaki sorunu yok etmek için yapılıyor. Apple'ın bu yaptığı güncellemenin nedeni yenilikler sunmak değil, aksine güncellemeyle hataları gidermektir. Pek çok cihazda kullanıla iOS 10.0.2 sürümünden yaklaşık dört hafta sonra meydana gelen 10.0.3 güncellemesiyle birlikte iPhone telefonlarla birlikte paket halinde sunulan Lighting kulaklıklara da düzenlemeler getiriliyor. Bu güncellemeyi Apple'ın tüm cihazları değil, sadece iPhone kullanabilecektir. iOS 10.0.1 güncellemesi uzun bir süredir beta sürümündeyken, bu güncellemede de bir kez daha görülmüştür ki, kendinden önceki güncellemelerde olduğu gibi yeni iPhone telefonlara odaklanıyor. Güncellemeyle birlikte portre modu iPhone 7 Plus modeline getiriliyor. Sizin de kullandığınız cihaz iPhone 7 veya iPhone 7 Plus ise, yeni iOS 10.0.3 güncellemesini telefonunuzun genel ayarlar kısmındaki yazılım güncellemesinden yapabilirsiniz.







PAYLAŞ