iOS 10 Problemleri Nasıl Çözülür - Haberler - indir.com

iOS 10 Problemleri Nasıl Çözülür

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-09-27 12:37:34
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Yazılım

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan iPhone'un yeni işletim sistemi iOS 10'da meydana gelen bir takım problemler için, kullanıcılara çözüm önerileri sunuldu.

iOS 10'un piyasaya sürülmesinin ardından, yeni işletim sistemini kullanan kullanıcılar bir takım sıkıntılarla karşı karşıya kaldılar. Bu problemler karşısında geri bildirimlerde bulunan kullanıcıların sorunları, henüz tam anlamıyla çözülebilmiş değil. İşletim sistemini yeni olmasının da problem yaşanmasında etkisi var. Apple bu sorunları tam anlamıyla çözmüş olmasada, gelen geribildirimler harekete geçmesini sağladı. Bu şikayetlerden sonra, kullanıcıların problemlerini çözmesini sağlayacak bazı öneriler sunuldu. İşte uygulamanız gereken öneriler;

  1. iPhone'unuzda yaşadığınız iOS 10 problemini çözmek için, iPhone'unuzun yedeğiniz almalısınız. Apple bulut servisi iCloud ya da iTunes üzerinden iPhone'unuzun yedeğini aldıktan sonra, iTunes üzerinden iOS 10 işletim sistemini indirebilirsiniz.

  2. İlk işlemi yaptıktan sonra izlemeniz gereken yol, iPhonumu Bul özelliğini kapatmanız olmalı. Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra cihazınız, yeni işletim sistemini kurmaya başlayacaktır.

Bu iki işlemi takip ederek, iOS 10 işletim sistemini telefonunuza sorun yaşamadan kurmayı başarabilirsiniz. Apple'da bu süreçte yaşanan soruna kökten bir çözüm bulma çalışmalarına devam ediyor. Apple yaşanan sorunla alakalı kullanıcılara yaptığı açıklamasında; 'Yazılım güncellemesinin yayınlandığı ilk saat içerisinde az sayıda kullanıcının etkilendiği bir sorunla karşılaştık, ancak bu hızla çözüldü. Bu problemle karşılaşanlar güncellemelerini iTunes'a bağlanarak tamamlayabilir veya destek için Apple ile iletişime geçebilirler.' şeklinde konuştu. Kullanıcıların geribildirimleri sonucunda harekete geçen Apple'ın bu sorunu kısa süre içerisinde kökten çözmesi bekleniyor.

 





PAYLAŞ