Intel ESL Türkiye Şampiyonası İhtişamlı Bir Şekilde Gerçekleştirildi - Haberler - indir.com

Intel ESL Türkiye Şampiyonası İhtişamlı Bir Şekilde Gerçekleştirildi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-10 19:20:40
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Dünyanın en önde gelen e-Spor etkinliklerinden biri olan Intel ESL, geçtiğimiz günlerde final karşılaşmasını gerçekleştirdi. 4 Kasım'da başlayan etkinliğe, hava yağmurlu olmasına rağmen yoğun ilgi gösterildi ve taraftarlar uzun kuyruklar oluşturdu. Sunuculuğunu, Türkiye'nin en ünlü anonsörlerinden Mustafa Özben'in üstlendiği Dota 2 Finali'nde,  mücadele Team Entelechy ve Eski Jenerasyon takımları arasında gerçekleşti. Karşılaşmanın sonucunda, galip gelen takım Eski Jenerasyon oldu. Eski Jenerasyon,  Team Entelechy  karşısında her iki maçı da kazandı. Intel META Bölgesi Satış Direktörü Ali Rıza Küçük ve Media Markt Türkiye Genel Müdürü Yenal Gökyıldırım, Eski Jenerasyon'a kupasını takdim eden isimler oldu.

4 Kasım'da gerçekleşen bir diğer etkinlikte, PUBG Invitational Finali oldu. ASUS bu etkinliğe, seyirciler arasından bir takıma katılma hakkı tanımıştı. Hak kazanan takım UGC 2 beraber, 25 bin TL'lik ödül havuzu olan etkinliğe toplamda 17 takım katıldı. PUBG Invitational Finali'nde Twitch.tv üzerinden de yayınlandı. Finalde oynanan 4 maç sonrasında, GPay Ice takımı şampiyon olmayı başardı. UGC 2 ise 3. olarak etkinliği tamamladı. Finalin ikinci günü olan 5 Kasım'da da, Fenerbahçe 1907 oyuncusu Emirhan Aniva7 Erdem ve Futbolist takımının oyuncusu İsmail Can İsopowerr, katıldı ve sunumu gerçekleştiren isim de , Sabri Ugan oldu. İsopwerr, Ekim ayının dünya sıralamasında 16. olmayı başarmıştı.FIFA 18 finalinde de rakibinin karşısında zorluk çekmeden birinci olmayı başardı.

Etkinlik Counter Strike:Global Offensive finalleriyle devam etti. Finalde Dark Passage.BKM Express ve Sons of Snakes karşı karşıya geldi. Sons of Snakes 3-2öndeyken, maç uzatmalara kaldı. Uzatmalar sonucunda da, Sons of Snakes yine 19-16 kazanmayı başardı. Tüm bu etkinliklerin yanı sıra, ziyaretçiler için de bir takım etkinlikler düzenlendi. Intel VR deneyim alanında, sanal gerçekliği oyun dünyasında deneyimleme şansını elde etti. Bynogame ise alanda, ziyaretçiler için özel stand oluşturuldu. Burada ziyaretçilere oyun temalı özel eşyalar satışı yapıldı. Media Markt'ın Gamezone Tırında, oyunlarda yarışarak hediye çeki kazanma imkanı elde edildi. Cosplayerlar ile vakit geçiren ziyaretçiler, seçtikleri bir oyunun dövmesini yaptırdılar. Etkinliğin  sonunda, akıllardan çıkmayacak bir sahne şovu yapıldı.





PAYLAŞ