Instagram'ın keşfet sekmesinin tasarımı değişiyor - Haberler - indir.com

Instagram'ın keşfet sekmesinin tasarımı değişiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-20 13:13:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler sosyal medya uygulaması Instagram cephesinde son zamanlarda hikayeler için birçok yenilik görmüştük. Şimdi ise şirket uygulamanın bazı arayüz kısımlarında değişikliğe gitmeye hazırlanıyor. Beta versiyonun 'Keşfet' sekmesinde ortaya çıkan değişiklik ile kullanıcıların takip etmek isteyebileceği içeriklere ulaşması dahada kolaylaştırılacak. Platformun keşfet sekmesi karışık gelen kullanıcılar için birçok yenilik gelecek. Yeni keşfet içeriklerinde kullanıcıların paylaşımlara verdikleri beğenilerden ve takip ettikleri kişilere kadar etkileşim gösteren veriler baz alınacak.

Gelen yenilikler arasında artık keşfet kısmı için hashtag takibi de sunulacak. Keşfet alanında yaşanan karmaşıklığı en alt seviyeye indirmeyi hedefleyen platform bu yönde tasarım değişiklikleri sunacak. Henüz test aşamasında olan yeni versiyonun arayüzü daha çok hedef odaklı içeriklere yönelik olacak. Bu yeni arayüzün üst kısmında bazı kategoriler yer alacak. O kategoriler üzerinden ieçrisindeki gönderileri görmek mümkün olacak. Üst kategori diziliminin pinterest'i andırdığını da ifade edelim. Alt tarafta ise hashtaglar yer alacak ve önceki Keşfet alanına göre daha işlevsel bir arayüz sunulacak.

Keşfet sekmesinin daha iyi olması adına bu yeni tasarımın henüz test aşamasında olduğunu ve yakın zamanda platforma dahil edileceği bekleniyor.





PAYLAŞ