Instagram'dan Yeni Özellikler: Superzoom ve Cadılar Bayramı Efektleri - Haberler - indir.com

Instagram'dan Yeni Özellikler: Superzoom ve Cadılar Bayramı Efektleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-10-27 12:35:24
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Donanım

Instagram?da Cadılar Bayramı için tam zamanında, eğlenceli ve eğlenceli bir şey haline getirmenize yardımcı olacak yeni yaratıcı araçlar göreceksiniz. Superzoom adlı yeni bir kamera formatı ve Cadılar Bayramından esinlenilmiş yüz filtreleri ve çıkartmaları.

Superzoom

Superzoom, dramatik ses efektleriyle eğlenceli bir video kaydetmek için yepyeni bir seçenek.

Instagram?da hikaye gönderme yerini açtığınız zaman, kayıt düğmesinin altındaki "Boomerang "'ın yanında "Süper Zoom" yazdığını göreceksiniz. Korkutucu bir müzik eşliğinde otomatik olarak yüzünüze yakınlaştırmak için "Süper Zoom" düğmesine dokunun ve daha sonra kayıt butonuna dokunun. Kendinize ait bir bardak, arkadaşınızın yüzü veya yarı yenmiş sandviçiniz bile olabilir. Her zaman olduğu gibi, videonuzu Instagram Direct üzerinden arkadaşlarınıza gönderebilir veya hikayenize ekleyebilirsiniz.

Cadılar Bayramı Yüz Filtreleri ve Çıkartmalar

Ayrıca, 1 Kasım'a kadar piyasaya sürülecek olan bir dizi Cadılar Bayramı yüz filtresi ve çıkartması da göreceksiniz.

Arkadaşlarınızı korkutmayı planlayabilirsiniz ya da sadece evde dışarıda oturup, kendinizi bir zombi haline getirerek, bir vampirden uçan bir sopaya dönüştürerek veya gizemli bir siste kaybolarak Cadılar Bayramı ruhuna siz de katılın. Fotoğraflarınıza ve videolarınıza son bir dokunuş olarak Cadılar Bayramı çıkartmalarını da ekleyebilirsiniz.

Bu yeni güncellemeler, iOS için Apple App Store'daki Instagram sürüm 20.0 ve Android için de Google Play'deki son sürüm ile birlikte kullanılabilir.





PAYLAŞ