Instagram'dan Yeni Fotoğraf Paylaşım Uygulaması: Bolt - Haberler - indir.com

Instagram'dan Yeni Fotoğraf Paylaşım Uygulaması: Bolt

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Instagram'ın geliştirici ekibi tarafından hazırlanan BOLT, kullanıcıların çektikleri fotoğraf ya da videoları ham halleriyle hızlı bir şekilde paylaşmalarını sağlayan fotoğraf odaklı ücretsiz bir sosyal paylaşım uygulamasıdır.

Snapchat'e rakip olarak ortaya çıkan Bolt uygulaması sayesinde mobil cihazlarınız ile çektiğiniz fotoğraf ya da kaydettiğiniz videolara açıklama ekleyerek sadece tek bir dokunuş ile arkadaşlarınız ile paylaşabilir ya da diğer kullanıcıların paylaşımlarını takip edebilirsiniz.

Bolt

Fotoğraf paylaşımlı mesajlaşma uygulaması olarak da lanse edilen Bolt, cihazınızın rehberinde yer alan arkadaşlarınızdan en fazla 20 tanesi ile de hızlı bir şekilde fotoğraf ya da video paylaşımı yapmanıza imkan tanıyor.

E-posta adresine gerek olmadan sadece telefon numaranız ile kullanıcı kaydı oluşturabileceğiniz Bolt uygulaması şimdilik sadece Yeni Zellanda, Singapur ve Güney Afrika'daki uygulama mağazalarından indirilebiliyor.

Önümüzdeki günlerde Türkiye'deki uygulama mağazaları üzerinden de indirebileceğiniz Bolt uygulamasını incelemek ya da cihazınızın bölge ayarlarını değiştirerek Android veya iOS cihazınıza indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.





PAYLAŞ