Instagramdan Nasıl Resim İndirilir? - Haberler - indir.com

Instagramdan Nasıl Resim İndirilir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-20 12:55:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler fotoğraf paylaşım ve sosyal medya uygulaması olan Instagram'da gün içerisinde yüz binlerce fotoğraf paylaşılıyor. Bazı zamanlar kullanıcı beğendiği bir fotoğrafı telefonuna indirmek istiyor. Ancak Instagram'ın resmi olarak böyle bir uygulaması yada ana uygulamasında böyle bir özellik bulunmadığından dolayı, geliştiriciler yardımcı uygulamalar çıkarttılar. Böylelikle kullanıcılar gördükleri ve kaybetmek istemedikleri bir görseli yardımcı uygulamalar aracılığı ile telefonlarına kayıt edebilecekler.

Instagramdan Nasıl Resim İndirilir?

Bilgisayar ortamından Instagram'a giriyor iseniz çeşitli yardımcı yazılımlar ile fotoğrafları kayıt edebilirsiniz. Mobilde ise ilk yöntem olarak ekran fotoğrafı çekme işlemini yapabilirsiniz. Öyle ki kayıt etmek istediğiniz fotoğrafın ekran görüntüsünü 'ses kısma ve home butonu' tuşlarına aynı anda basarak çekebilirsiniz. Çektiğiniz ekran görüntüsü üzerinden fotoğrafı kırpma işlemi ile istediğiniz bölümü kesebilirsiniz.

Ancak ekran görüntüsü alıp kırpma işlemleri gibi durumlarla uğraşmak istemeyen kullanıcılar ise Google Play Store aracılığı ile indirebilecekleri üçüncü parti uygulamalardan destek alabilirler. Bu noktada InstaSave yada InstaFollow gibi isimli uygulamaları telefonunuza indiriniz. İndirdikten sonra uygulamayı açtığınızda sizlerden paylaşım URL'si isteyecektir. Bu noktada Instagram uygulamasına dönerek telefonunuza indirmek istediğiniz fotoğrafı açın.

Paylaşımın sağ üst bölümünde bulunan üç nokta kısmından seçeneklere girin ve burada paylaşım URL'sini kopyala isimli seçeneği seçin. Seçme işlemi ardından paylaşım URL'sini kopyalamış olacaksınız. Fotoğraf indirme uygulamasına geri dönerek gerekli yere bu URL adresini yapıştırın. Kısa bir işlemin ardından fotoğraf taranacak ve ekranda belirecektir. İndir diyerek Instagram'dan fotoğrafı başarılı bir şekilde telefonunuza indirmiş olacaksınız. Dilerseniz üst bölümde bulunan Instagram'dan nasıl fotoğraf indirilir isimli videodan da yardım alarak işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.





PAYLAŞ