Instagram'da Video Kanalları Dönemi - Haberler - indir.com

Instagram'da Video Kanalları Dönemi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-06-25 00:37:35
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Sosyal paylaşımın en doğru adreslerinden biri olduğunu ispat eden Instagram, yeni ve iddialı çalışmalarına video kanallarını ekleyerek devam ediyor. Vine videoları başta olmak üzere, komik ve ilgi çekici yayınların takipçi sayısının çok fazla olması, aslında tüm sosyal paylaşım sitelerini bu konuda harekete geçirmiş gibi görünüyor. Facebook video kanalları konusunda belki de en önde olan sosyal paylaşım adresi. Hem kullanıcılar hem de takipçiler tarafından ilgiyle izlenen çok sayıda video ve bu kanalların yaptığı yayınlar, Instagram gibi gelişime açık bir sosyal paylaşım sitesini de harekete geçirmiş gibi görünüyor.

Her ne kadar görsel açıdan paylaşımı ön planda tutmuş olsa da video kanalları konusunda önemli bir hamleye hazırlanan Instagram, bu sayede kullanıcılarını da memnun edebilecek. Son derece iddialı bir şekilde video kanalları hazırlığını sürdüren sosyal paylaşım sitesi, keşfedilmeye açık ve sırlarla dolu yeni özellikleri tüm piyasaya kazandırma gayreti içerisinde olacak. Çok çeşitli ve ilginç kanalların insanlar tarafından yakından takip edilmesi, Instagram'ı da harekete geçirmiş gibi görünüyor. Sizlere önerilecek videolar Instagram'ın bu konuda kendine has sistem oluşturmasını da sağlamakta. Toplam olarak 23 civarında video kanalı bulunan Instagram, son yenilikler ve atılımlarla birlikte bu sayı daha da artacak gibi görünüyor. Mevcut kanallar, özel efekt makyajları, kuaförler, komedyenler, dansçılar ve pasta süsleme uzmanları gibi video kanallarının, takipçiler tarafından ilgiyle izlendiğini söylemek mümkün. Çizgi roman sanatçıları, zanaatkârlar ve sanatçıların da içinde olduğu oldukça geniş video kanalları, bu son hamle ile birlikte çok daha geniş bir izleyici kitlesine ulaşacak.

Aslında bu çalışma ve yapılan hamle ile birlikte, video kanalı sayısında da önemli derecede artış gözlemlemek mümkün olacak sosyal paylaşımı daha cazip ve eğlenceli hale getiren uygulamalar, insanların yoğunlukla üzerinde durduğu ilginç ve komik videolar da destekleniyor. Paylaşımların daha hızlı yayınlandığı Vine Fenomen çalışmaları, bireysel olarak ve kitlesel olarak muazzam bir yayılımın göstergesi haline geldi. Instagram ve bu son dönemde gerçekleştireceği atalım, kullanıcılarının daha zevkli ve eğlenceli paylaşımlara ortak olmasını sağlayacak.

 





PAYLAŞ