Instagram'da Fotoğrafları Yoruma Nasıl Kapatılır? - Haberler - indir.com

Instagram'da Fotoğrafları Yoruma Nasıl Kapatılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-22 16:35:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Sosyal medya hesaplarında her detayı kontrol edip özelleştirmek isteyen kullanıcılar için Instagram'da yorumları kapatma özelliğine değineceğiz. Normal varolan ayarlarda herşey açık olduğu için rahatsız edici yorumlardan kurtulmak için filtreleme özelliğini yada direkt olarak fotoğraflarınızı yoruma kapatma özelliğini kullanabilirsiniz. Instagram'da daha çok yüksek takipçiye sahip hesaplarda yorum yoğunluğuda bir hayli fazla oluyor. Bu durumdan şikayetçi olan kullanıcılar için ise gelin Instagram yorumları kapatma özelliğinin detaylarına bakalım.

Yorum filtreleme yaparak istemediğiniz yorumları engelleyebilir yada direkt bir şekilde yorumları tamamen kapatmanız mümkün olmaktadır.

Yorumları tamamen kapatmak

  • İlk olarak Instagram hesabınız üzerinden ayarlara girin ve yorum kontrolleri kısmındaki alana erişin.
  • Burada paylaşımlarınıza yorum yapacak olan kişileri kısıtlama işlemi yapabilirsiniz. Dilerseniz yorum yapacak kişileri takip edenler, takip ettiğin kişiler veya herkes gibi kategorilendirmede gerçekleştirebilirsiniz.
  • Sayfanın en alt bölümüne inerek ise gelişmiş ayarlar kısmında yer alan yorum yapmayı kapat seçeneğine dokunarak tüm paylaşımlarınız için yorum yapılmasının önüne geçebilirsiniz.

Bu işlemler sonrasında artık Instagram hesabınıza gelen rahatsız edici yorumlardan kurtulmuş olacaksınız. Dilerseniz aynı işlemler üzerinden yorumları tekrardan açabilirsiniz.





PAYLAŞ