Instagram'da Ekran Görüntüsü Alındığında Bildirim Gidecek - Haberler - indir.com

Instagram'da Ekran Görüntüsü Alındığında Bildirim Gidecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-11-29 13:42:55
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Popüler fotoğraf paylaşım platformu olan Instagram, rakibi olan Snapchat'den çeşitli özellikleri kendine aktarmaya devam ediyor. Son olarak hatırlarsak, Ağustos ayında kaybolan paylaşım özelliği olan Stories Instagram'a eklenmişti. Şimdi ise yine Snapchat uygulamasında bulunan ekran görüntüsü alındığında kullanıcıya bildirim gitme durumu gelen güncelleme ile Instagram'a geldi.

Eğer ki, bir videoyu veya fotoğrafı bir arkadaşınıza Direct kısmı üzerinden gönderirseniz ve bu mesaj kaybolan Stories'de olabilir, bu noktada ekran görüntüsü alındığında mesajı gönderen kişiye karşı tarafın ekran görüntüsü aldığına dair bir bildirim gidecek.

Kısacası şu şekilde de anlatabiliriz, Instagram üzerinde gezinti yaparken bir paylaşımın ekran görüntüsünü alırsanız herhangi bir bildirim gitmiyor. Fakat size özel mesaj yolu ile gelen Stories, mesaj yada video'nun ekran görüntüsünü alırsanız mesajı atan kişiye bununla alakalı bildirim gidiyor. Instagram, Stories paylaşım kısmında yer verdiği Boomerang, fotoğraf ve video paylaşımları ile Snapchat'den farklılaşmaya devam ediyor.

Son gelen güncelleme ile ise, görüntüleme gerçekleştikten sonra kaybolan mesaj özelliğide uygulamaya eklendi. Ekran görüntüsü alındığında bildirim gitmesi kısa süre sonra paylaşılan içeriklerin kayıt edilememesi adına getirilmiş bir özellik olarak düşünülüyor. Instagram'a gelen yenilikler bu şekilde ayrıca henüz ülkemizde aktif olmayan fakat bazı yerlerde gözüken Instagram'a Stories kısmından canlı yayın yapma özelliğide yakın zamanda gelecek olan tam güncelleme ile eklenmesi bekleniyor.

 

 





PAYLAŞ