Instagram'da Birinin Sizi Takip Edip Etmediğini Görme Yöntemleri - Haberler - indir.com

Instagram'da Birinin Sizi Takip Edip Etmediğini Görme Yöntemleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-27 22:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Sosyal medyada ve özellikle Instagram'da takipçi kavramının önemli bir rolü oynuyor. Takipçi sayınız ne kadar fazla ise paylaşımlarınız ve anlıklarınız o kadar kişiye erişmiş oluyor. Sosyal medya üzerinde büyük vakit geçiren kullanıcıların dikkatle takip ettiği bu rakamların kişisel kullanıcılar tarafından da fark edilmesi için bazı yöntemler yer alıyor. Instagram'da birinin sizi takip edip etmediğini anlamak adına bazı çözüm yolları bulunuyor. Bizde sizlere bu içeriğimizde birinin sizi takip edip etmediğini anlamanız için yapabileceklerinizden bahsedeceğiz.

İlk olarak sizi takipten çıkarttığını düşündüğünüz kişinin profiline girerek takip ettikleri listesi üzerinden kendi adınızı aratabilirsiniz. Eğer isminiz çıkmıyor ise takip ettikleri arasında maalesef siz yoksunuz demektir. Ancak bu arama uğraşına gerek kalmadan bir yöntem daha bulunuyor. Instagram'ın geçtiğimiz aylarda devreye soktuğu yeni bir özellik ile artık profile giriş yaparak bu durumu görmeniz mümkün olacaktır. Normalde bir profile girdiğinizde takip et butonu sizleri karşılıyor. Ancak girdiğiniz kişi sizi takip ediyor ise 'Seni Takip Ediyor' şeklinde bu butonu göreceksiniz.

 

Sizde butona basarak geri takip yapabilirsiniz. Ayrıca takip asistanları gibi bazı yardımcı uygulamalar bulunuyor. Bu uygulamalar ile sizi takipten çıkma oranı gibi detayları görmeniz mümkün olacaktır. Fakat bu uygulamalara Instagram hesabınız ile giriş yaptığınız için bir güvenlik sorunu ortaya çıkabilir ve bu noktada kesinlikle sizlere önermiyoruz.





PAYLAŞ