Instagram'da Artık Video Sesi Kapatınca Altyazı Çıkacak - Haberler - indir.com

Instagram'da Artık Video Sesi Kapatınca Altyazı Çıkacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-10 17:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler fotoğraf paylaşım platformu olan Instagram, Facebook çatısı altına girdikten sonra birçok yeniliğe kavuştu ve kavuşmayada devam ediyor. Özellikle Snapchat?den kopyalanan kaybolan fotoğraf ve videolar özelliği ile yükselişe geçen uygulama bu kapsamda yeni özelliklerini sunmaya devam ediyor. Özellikle son bir senedir hikayeler özelliğinin yanı sıra paylaşılan postları kaydetme, çoklu albüm paylaşımı ve buna benzer birçok özellik ile kullanıcıların karşısına çıkmıştı. Sonrasında ise Hikayeler tarafında yaptığı yenilikler ile yeni emojiler, çıkartmalar ve hikayeler üzerinden canlı yayın yapma gibi özellikler uygulamaya kazandırdı.

Geçtiğimiz gün yaptığımız haber ile ise artık Instagram?ın canlı yayınlarda ikili yayınlar yaptırmaya izin vereceği ortaya çıkmıştı. Bu noktada artık canlı yayınlara bir arkadaş davet edilerek ikili yayınlar yapmak mümkün olacak. Ancak şimdi ise ortaya çıkan bilgilere göre Instagram üzerinde paylaşılan videoların sesi başlatılmaz ise videolarda alt yazı gözükecek. Bildiğiniz üzere Instagram haber kaynağı bölümünde gezinti yaparken karşınıza çıkan bir videonun sesi otomatik olarak başlamıyor ve sizin bir dokunuşunuz ile video sesi başlıyor. Ancak gelecek olan yenilik doğrultusunda videoda sesi kapatınca otomatik olarak bir altyazı çıkıyor.

Bu fark edilen değişiklik şuan için bazı kitle kullanıcılarda ve bazı sponsorlu videolar içerisinde gözüksede, yakın zamanda Instagram?ın sunduğu bu desteği yakın zamanda tüm video içeriklerine ve kullanıcı kitlelerine açması bekleniyor. Bizleri her gün şaşırtmaya devam eden sosyal medya uygulamalarına bakalım daha ne gibi yenilikler sunulacak hep birlikte göreceğiz.





PAYLAŞ