Instagram'da Artık Sizi Takip Eden Profili Bio'dan Görebileceksiniz - Haberler - indir.com

Instagram'da Artık Sizi Takip Eden Profili Bio'dan Görebileceksiniz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-09-27 16:00:16
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler fotoğraf paylaşım platformu olan Instagram'a işlevsel özellikler gelmeye devam ediyor. Şimdi ise küçük ama etkili bir özelliğin kullanıcılara sunulduğunun haberini verebiliriz. Instagram platformunun eksiklikleri arasında gözüken özelliklerden birisi olan sizi takip eden bir kullanıcıyı profilinden görerek anlayamazdınız. Twitter'da yer alan bu özelliğin bir benzeri artık Instagram'ada geldi diyebiliriz. Bu sayede takipçi dedektifliği yapmaya gerek kalmadan kullanıcılar girdikleri profillerin kendilerini takip edip etmediklerini görebilecekler. Twitter'ın beğenilen bu özelliğinde bir kişiyi takip edip etmeseniz bile profillerine bakarak sizi takip edip etmediğini görebiliyordunuz.

Instagram'da yer almayan bu özellikten dolayı kullanıcılar takip ve takipçi listelerine girerek isim araması gerçekleştirmek zorunda kalıyor ve buda zaman kaybına sebebiyet veriyordu. Yada birçok kullanıcı üçüncü parti uygulamalar tercih ederek sizi takip eden bir kullanıcının sizi takipten çıkartıp çıkarmadığını görebiliyorsunuz. Fakat artık Instagram'ın bu ufak ama etkili yeniliği ile bu durumun ortadan kalkacağını dile getirebiliriz. Henüz Android Beta kullanıcılarına sunulan bu özellik ile bir kişinin profiline girdiğinizde eğer o kişi sizi takip ediyor ise profil biyografisinin hemen alt bölümünde takip durumu ortaya çıkıyor ve 'Seni takip ediyor' ibaresi yer alıyor.

Takipçi kasmak isteyen hesapları ayıklamanızda yardımcı olacak bu özellik ile bir profilin sizi takip edip etmediğini artık basit bir bakış işlemi ile görmeniz mümkün olacaktır. Bu yeni özelliğin ise henüz ne zaman tüm kullanıcılara sunulacağı belirsizliğini koruyor.





PAYLAŞ