Instagram'a Yorumları Yanıtlama ve Beğenme Geldi - Haberler - indir.com

Instagram'a Yorumları Yanıtlama ve Beğenme Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-12-07 23:56:59
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Facebook bu yıl içerisinde hem kendi platformuna hemde popüler olarak fotoğraf paylaşım mecrası olarak kullanılan, Instagram'a yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Son olarak Instagram Stories özelliği ile dikkatleri çeken Instagram, şimdi ise Facebook'tan aşina olduğumuz yorumları beğenme ve yanıtlama özelliği geldi.

Facebook'un birçok özelliği Snapchat'ten araklaması konusu birçok kaynak tarafından eleştirilsede Facebook bu eleştirilere bakmadan Instagram ve kendi platformlarını yeni özellikler ile donatmaya devam ediyor. Artık yeni gelen Instagram güncellemesi ile beraber Instagram üzerindeki bir paylaşıma yapılan yorumu beğenebilecek yada o yoruma yanıt bırakabileceksiniz.

Ayrıca tıpkı Facebook'daki gibi yorumu kimler beğenmiş görebilecek ve Twitter'da olan tweet beğeni sistemi gibi beğeni bırakılabilecek. Bunlar dışında ise bildirim sistemi olarak biri sizin yorumunuzu beğendiğinde yada siz birisinin yorumunu beğendiğinizde Instagram sizi bildirim ile bilgilendirecek. Diğer bir noktada ise artık birisinin yorumuna karşılık vermek için yorum atacağınız zaman onu etiketlemek yerine yanıtla kısmından direkt olarak o yoruma yanıt bir cevap bırakabileceksiniz.

Özellikler oldukça hoş gözüksede bazı güncellemeler ile yenilemeler gerekiyor gibi duruyor. Örnek verecek olursam resimlerde  de göreceğiniz üzere yanıtla gibi kısımların font yani yazı boyutları biraz küçük olmuş gibi duruyor. Fakat kullanıcılar tarafından yapılacak geri bildirimler ile bu gibi sorunların kısa sürede ortadan kalkacaktır.

 





PAYLAŞ