Instagram'a Yeni Özellikler Geldi! - Haberler - indir.com

Instagram'a Yeni Özellikler Geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-17 12:00:00
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Donanım

Instagram'da artık telefondanki gibi gönderleri kaydedip, hikaye ekleyip, hikayeleri görüntüleyebileceğiz!

Instagram, masaüstü versiyonu için getirdiği yeni özellikleri geçtiğimiz gün tanıttı! Artık Instagram'ın web sitesine tarayıcıdan girdiğimiz zaman takip ettiğimiz kişilerin paylaştığı hikayeleri görüntüleyebilecek ve, hikayemize ekleme yapabilecek ve yine takip ettiğimiz kişilerin paylaştığı gönderileri gönderileri kaydedebileceğiz.

Artık Instagram uygulamasını indirmek istemeyen kullanıcılar tarayıcıdan Instagram'ın web sitesini açıp hesaplarına girip yapıp Instagram'ı neredeyse indirmiş gibi kullanabilecekler.

Instagram Tarayıcıdan Nasıl Hikaye Paylaşılır?

Artık Instagram'da tarayıcıdan hikaye paylaşmak için Instagram'ın web sitesine giriş yapmanız yeterli. Giriş yaptıktan sonra Instagram akışının sol üstünde bulunan kamera ikonuna tıklayarak bilgisayarınızda veya telefonunuzda bulunan bir fotoğrafı seçerek Instagram hikayenizde paylaşabilirsiniz.

Instagram Tarayıcıdan Hikaye Paylaşma

Instagram Tarayıcıdan Hikayeleri Görüntüleme

Instagram'ı indirmeden tarayıcıdan hikayeleri görüntülemek için tek yapmanız gereken şey Instagram'ın web sitesine girip hesabınıza giriş yapmanız. Daha sonra tıpkı Instagram'ın mobil uygulamasındaki gibi hikayeleri görüntüleyebileceksiniz.

Instagram Tarayıcıdan Hikayeleri Görüntüleme

Instagram Tarayıcıdan Nasıl Gönderi Kaydedilir?

Instagram'da takip ettiğiniz kişilerin gönderilerini kaydetmek istiyor, ama bunu Instagram uygulamasını telefonunuza indirmeden yapmak mı istiyorsunuz? O zaman Instagram'ın web sitesine hesabınızla giriş yaptıktan sonra gönderisini kaydetmek istediğiniz kişinin profiline girip kaydetmek istediğiniz resme tıkladıktan sonra yine tıpkı mobil uygulamadaki gibi gönderileri kaydedebilirsiniz.

Instagram Tarayıcıdan Kaydedilen Gönderileri Görmek

Instagram uygulamasından veya Instagram'ın web sitesini kullanarak bir gönderiyi kaydettiniz. Peki kaydettiğiniz gönderileri tarayıcıda nasıl görüntülersiniz? Instagram'ın web sitesine hesabınız ile birlikte giriş yaptıktan sonra sitenin sağ üst köşesindeki yer işaretleri ikonuna tıklayarak kaydettiğiniz tüm gönderilere açılan sayfadan artık ulaşabileceksiniz.





PAYLAŞ