Instagram'a Taslak Olarak Kaydet Özelliği - Haberler - indir.com

Instagram'a Taslak Olarak Kaydet Özelliği

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-09-27 10:44:08
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Instagram'a Yeni Özellik!

Fotoğraf ve video paylaşım platformu olan Instagram son zamanların en ç ok tercih edilen platformları arasında yerini alıyor. Mobil cihazlarda kullanıma sunulan platformun her yaş grubundan kullanıcı kitlesi bulunuyor. Marka kullanıcılardan gelen istekleri dikkate alarak çalışmalarını bu doğrultuda şekillendiriyor. Son günlerde yapılan peş peşe yeniliklere bir yenisi daha eklenerek kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Yayınlanan yeni güncellemeyle birlikte kullanılacak olan özellik içeriklerinizi taslak olarak kaydetmenize olanak sağlayacak.  Save Draft olarak isimlendirilen içeriği taslak olarak kaydetme uygulamasının neleri içereceğini merak ediyorsanız, yazımızı okuyabilirsiniz.

Fotoğraf ve video paylaşmaktan vazgeçseniz de kaydedebiliyorsunuz

Instagram üzerinden yayınlamak istediğiniz fotoğraf ve videolarınızı yayınlamaktan vazgeçtiğiniz an taslak olarak kaydedebileceksiniz. Son yayınlanan güncellemeyle birlikte içerikleri taslak olarak kaydetmenize izin veren Instagram Save Draft özelliğiyle daha fazla kullanıcı sayısına ulaşacağa benziyor. Ubergizmo'dan tercüme edilen habere göre markanın Ağustos ayında kullanıcılara kendilerine gelen mesajları taslak olarak kaydetmelerine izin veren özelliği duyurmuştu. Bu özellikle taslak olarak kaydedilen içerik geri alınabiliyor. Yayınlanan son güncellemeyle birlikte mesajlarda kullanılan bu uygulama artık fotoğraf ve videolar içinde geçerli hale geliyor. Tüm kullanıcılara sunulacak olan Save Draft uygulamasıyla birlikte kullanıcılar yeni bir içerik oluşturmalarının ardından isterlerse içeriği yayınlamayıp Back yani geri tuşuna basarak uygulama tarafından hizmete sunulan otomatik kayıt özelliğini kullanabiliyorlar.

Yorum filtreleme özelliği

Instagram fotoğraf ve videoların taslak olarak kaydedilmesine izin veren uygulamadan önce bir yeniliğe daha imza atmıştı. Bu yenilikle birlikte sosyal platform kullanıcılarının en çok şikayetçi olduğu konu olan istenmeyen yorumlara çözüm getirildi. Buna göre artık sayfanızda istenmeyen tüm yorumları filtreleyebiliyorsunuz. Instagram kullanıcılarının en çok dert yandığı konu olan istenmeyen yorumların önüne bir nebze olsun geçiliyor. Kendini bilmez bazı kullanıcılar istedikleri sayfalarda argo, taciz, küfür, hakaret gibi yorumlar yapmaktaydılar. Önceleri sadece ünlü marka ve isimlerin kullanmasına izin verilen uygulama artık tüm Instagram kullanıcılarına açılıyor. Tek yapmanız gereken istemediğiniz kelimeleri belirleyip ayarlar kısmından filtrelemeyi yapmanız olacaktır. Böylece sayfanızı istemediğiniz kelimeleri içeren yorumlar işgal etmeyecekler.

 





PAYLAŞ