Instagram'a Sessize Al Özelliği Getirildi - Haberler - indir.com

Instagram'a Sessize Al Özelliği Getirildi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-23 14:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler sosyal medya uygulaması Instagram geliştirilmeye devam ediyor. Şimdi ise uygulamaya sessize alma özelliği geldi. Instagram hesapları üzerinden kullanıcılar bazı kişileri takipten çıkamıyorlar. Bu noktada ise görmek istemediğiniz kullanıcıları mecbur bir şekilde ana sayfanızda görüyorsunuz. Fakat yeni gelen sessize alma özelliği ile artık kullanıcıları takipten çıkarmadan onları ana sayfanızda görmemeyi sağlayabileceksiniz. Sessize alarak o kişinin yapmış olduğu paylaşımları ve hikayeleri gizlemiş olacaksınız.

Sürekli olarak fotoğraf paylaşan yada farklı nedenlerden ötürü o hesaptan rahatsız olmuş olabilirsiniz. Bu can sıkan durum noktasında Instagram, kullanıcı deneyimini arttıracak yeni bir özelliğini duyurdu. Önümüzdeki günler ile beraber kullanılabilir olacak söz konusu bu özellik ile karşı tarafın haberi olmadan sessize alabileceksiniz. Daha sonra dilerseniz ise o hesabın paylaşımlarını tekrardan görünür hale getirebileceksiniz.

Henüz aktif olmayan bu özelliğin kullanım noktasına baktığımızda ise kullanıcı profiline girerek sağ üst köşedeki üç noktalı seçenek menüsüne ulaşın. Buradan 'sessize al' seçeneği gözeükecektir ve bu seçenek ile tüm paylaşımları sessize alabileceksiniz. Bu sessize alma işlemi ile sadece gönderiler mi yoksa hikayeler de sessize alınıyor mu henüz bilinmiyor.





PAYLAŞ