Instagram'a Alışveriş Özelliği Geliyor - Haberler - indir.com

Instagram'a Alışveriş Özelliği Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-21 15:41:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler sosyal medya uygulaması Instagram için yeni özellikler geliştirilmeye devam ediliyor. Her gelen yenilik ile kullanıcı deneyimini arttıran platform şimdi ise yeni bir alışveriş özelliğini uygulamasına ekleyecek. 2010 yılında piyasaya fotoğraf paylaşım platformu olarak giren sonrasında ise birçok yeni özellik getirilen uygulamanın alışveriş özelliği bazı ülkeler için kullanıma sunulmuş durumda. Yeni güncelleme sayesinde kullanıcılar Instagram üzerinde gezerken ürün satın alabilecekler. Sekiz ülkede kullanımda olan özelliğin yakın zamanda ülkemiz için de aktif olması bekleniyor.

Instagram mağaza bağlantıları ile kullanıcılar alışveriş ekranına ulaşabilecekler. En fazla beş etiket eklenebilen bu özellikte kaydırmalı özellikler için 20 etiket eklenebilecek. ABD'de 2016'dan beri test edilen özelliğin şuan için Fransa, Almanya, Brezilya, Kanada, İngiltere, İtalya ve İspanya'da kullanıma açılacak. Uygulamadaki paylaşımlar üzerinden doğrudan bir mağaza entegresi sağlanabilecek. Bu yeni özellik ile alışveriş sayfalarının da daha resmi bir iş yapması bekleniyor.

Gönderi üzerinde yer alan bir etikete dokunduğunuzda alışveriş yapacağınız ilgili sayfaya yönlendirileceksiniz. Daha çok bayan kullanıcıların dikkatini çekmesi beklenen yeni alışveriş özelliğinin yakın zamanda ülkemizde kullanımda olması bekleniyor.





PAYLAŞ